zig zag4
profili

  • robert kolej'in senelik 377 bin lira olması

    son kur krizlerinden sonra orta sınıf denebilecek bir grup kalmadığı için göze batan olma durumu. 3-5 sene çoluğu çocuğu özel okula yolladık, özel hastanede doğum yaptırdık. 5 yıldızlı otelde sezonun azıcık dışında erken rezervasyonla tatil yaptık, orta-sınıf jipimsi bir araba alıp, enparaya maaştan kalanları yollayıp, borsada bilmem ne hissesi yükselirken kendimizi yatırımcı hissettik, ama geçti artık. artık bu hayata essek gibi çalışmaya gelip karnını zar zor doyuran, barinacak eve maaşı zar zor yetirenler grubundayız.

  • 4 eylül 2016 yds

    akın dilin açıkladığı cevaplarda yanlışlar olduğunu düşündüğüm sınav. ya da bana öyle geliyor. misal einstein newton karsilastirmasinda, newton'un fazla rakibi olmadığından geride kaldığını einstein'in ise diğer dahilerin arasından sıyrıldığı için daha önemli olduğunu söylüyordu diye hatırlıyorum.

  • 30 ocak 2016 sınırdaki türkmenlerin bombalanması

    cihatçıların uslubunun, rusyanın suriye ordusuna desteği sonrası, muktedirden mazluma doğru evrimini bize bir kez daha gösteren bombalama. düne kadar namaz kılmayı bilmiyor diye kafasına sıkıp öldürdükleri 13-15 yaşındaki çocuklar, ele geçirdiği devlet görevlilerini çatılardan atarak yaptıkları infazlar, tavuk keser gibi boğazladıkları gazeteciler, barış gönüllüleri, bombaladıkları hastaneler, kalbini yedikleri askerler, köleleştirip cariye yaptıkları pazarlarda sattıkları ezidi kadınlar, katlettikleri alevi, süryani inanışındaki insanlar, paramparça ettikleri eşcinseller, yok ettikleri insanlığın ortak kültürel mirası olan antik kentler, ve koca suriye ülkesine ve insanlarına çektirdikleri acılar gözümüzün önündeyken olmaz adına türkmen deyince bu ne idüğü belirsiz emperyalist beslemesi cihatçı sürüsünü mazlumlaştıramazsınız.

  • ahmet davutoğlu'nun solculardan dayak yemesi

    kabataş olayından sonra inanasım gelmeyen haber. şiiri okuduktan sonra yanından solcu geçtiyse dayak yedim diyordur.