librocubicularist4
profili

  • arda güler

    montella'nın puştluğuna çıkarmadığı topçu.

    içinden "alın size arda amk." diyor.

  • vincenzo montella

    hocam hangi tanrıya inanıyorsan ferdi'ye sağlık sıhhat vermesi için bol bol dua et. yarrağı yiyeceğiz yoksa.

    portekizle maç yaparken leao karşısında merih, cr7 karşısında samet oynarsa bu millet seni fettuccine alfredo yapar, parmesana mozzarellaya bulaya bulaya sicilya'ya kadar götürür benden söylemesi.

    biz zaten milli takımda kendi tuttuğu takım oyuncusu gol atarsa sevinen, rakip takım oyuncusu gol atarsa üzülen sikko bir topluluğa dönüştük. sana hiç acımayız.

  • galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi 11'i

    2015 muslera

    2023 boey 2000 popescu 2000 bülent 2000 hakan ü.

    2013 melo 2000 tugay k.

    2000 hagi

    2005 ribery 2001 hasan şaş

    2023 icardi

    y. kaleci 2000 taffarel
    y. sağ bek. 2018 mariano
    y. sağ stoper 2006 song
    y. sol stoper 2015 chedjou
    y. sol bek 2000 ergün
    y. orta saha 2000 emre b.
    y. orta saha 2023 torreira
    y. orta saha 2013 sneijder
    y. sağ kanat 2009 keita
    y. sol kanat 2008 arda turan
    y. forvet 2000 h. şükür

  • bayern münih'i yenmenin yolları

    toplanın anlatıyorum. bu yöntem daha önce ekşide anlatılmıştı ama dikkat eden olmadığı için tekrarlama gereği duyuyorum. elden ele okan hocaya ulaştıralım yazıyı.

    ilk maç deplasmanda oynanırsa bu planı uygulamak daha kolay olacak.

    deplasmanda 80. dakikaya kadar normal oyunumuzu oynuyoruz. kaç gol yediğimizin hiç önemi yok. (sebebine daha sonra geleceğim) 80. dakikada 5 oyuncu değişikliği birden yapıyoruz. oyuna normal şartlar altında şampiyonlar liginde oynatmayacağımız oyuncularımızı dahil ediyoruz. (efe akman, emin bayram, baran aksaka gibi)

    bu 5 oyuncu son 10 dakika içinde bayern'den harry kane, kingsley coman, leroy sané, joshua kimmich ve jamal musiala'yı sakatlayıp kırmızı kart görüyorlar.

    hem rakibin en önemli 5 oyuncusunu oyundan çıkarıyoruz hem de 10-0 geride bile olsak 5 oyuncumuz kırmızı kart gördüğü için hükmen 3-0 mağlup oluyoruz. ballı börek. zaten okan hocaya bayern deplasmanında maçı 3-0 kaybedeceksin deseler kabul eder.

    rövanşta da rakibin en önemli 5 oyuncusu olmadığı için as kadromuzla çıkıp bam bam bam diye taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak maçı kazanıyoruz. futbola yeni bir nefes, yeni bir anlayış getiriyoruz.*

    edit: sözlüğün değerli suserlerinin uyarıları sonrası düzeltme. kırmızıları maç başı yiyoruz. hem oyuncularımız rövanşa yorulmadan çıkıyor hem de fark yemeden 3-0 hükmen kuralını uygulamaya alıyoruz. yoksa yediğimiz fark geçerli oluyormuş. oyuncularımıza saldırı olması ihtimaline karşı da uçağı her an kalkışa hazır bekletiyoruz. oyuncularımıza güvenlik koridorunu fatih demireli önderliğinde gurbetçi vatandaşlarımız açacak.