ciddi misin acaba2
profili

  • sinan oğan'dan sonra zafer partisi'ne oy vermek

    bu aktrollerle oktrollerin veya onlara talimat verenlerin anlamadığı, anlayamadığı, anlasa da gözardı etmek istediği şey şu: hiç kimsenin ne sinan oğan umrunda ne ümit özdağ. ümit özdağ toplumda halihazırda var olan bir rahatsızlığın farkında olup politikasını bunun üzerinden geliştirdi. bu siyasi bir hamledir. biz de ümit özdağ'a bu yüzden güvendik, gösterdiği adaya oy verdik. bir kısmımız da ikinci turda kk'ya imzalattığı mutabakattan dolayı kk'ya o oyları attık. bugün baktığımda bunun hata olduğunu görmeme rağmen, ümit özdağ'ın birkaç belli başlı defosuna rağmen hâlâ destekçisiyim.

    sinan oğan kim? umrumda dahi değil. ümit özdağ onun çobanı mı ki "adayına sahip çıkmak" gibi saçma sapan bir argümanla yeriliyor? oğan kendi yolunu çizdi gitti. biz %5'lik kesim olarak "al sinan baba, oyum da canım da senindir." diyerek oy vermedik. sinan oğan yerine bizim mahallenin manavı da olsaydı, karacaahmet mezarlığından rastgele seçilmiş bir mevta da olsaydı o oyu alacaktı.

    çünkü biz kişilere meftun değiliz. biz sadece temsiliyeti tekeline almış olan akp-chp tiyatrosundan tiksiniyoruz. zafer'in oylarının yükseleceğinden korkan ama zafer'e saldırarak, ümit özdağ'ı kriminalize ederek bunun önünü alamayacağını gören tipitipler şimdi de "boş oy atın" propagandasıyla akıllarınca bu yükselişin önünü mü kesecekler?

    geçin bu boş goygoyları. gidin şeyh sait'in ya da herhangi bir başka bölücünün, ajanın, türk düşmanının elini öpün. sizin üç kuruşluk aklınızla engellenebilecek yapay bir şişirme yok zafer'e doğru. tamamen kendiliğinden, doğal olarak büyüyen bir şeyi böyle ucuz propagandalarla küçültemezsiniz.

  • berkan kutlu

    molde'yi 80 dakika boyunca oyunda tuttu. tek başına. savunmada yok, hücumda yok, preste yok, ezim ezim ezildi. oyundan çıktı, molde boşluk bulamaz oldu. zira pozisyon almayı da bilmiyor.

    alanya'da gördüğüm berkan bu kadar berbat değildi. demek ki adapte olamıyor.