eksi premium4
profili

  • rıza kayaalp vs kaan kazgan

    #156999995 "siz, siz olun profesyonel bir güreş şampiyonu ya da mma şampiyonu biriyle karşı karşıya gelmemeye çalışın."

    tamam abi, çok teşekkürler bu süper tavsiye için eskiden hep karşı karşıya geliyordum şimdi dikkat edeceğim, gelmeden önce de sorarım ahaha :)

    kral bide cümleye "yine çok bilmiş ekşici tayfa iş başında" diye başlamış ahaha ulan ya çok şekersiniz siz.

    tanım: komik başlık

    edit: bir üstte bahsettiğim entry :)

  • cdc'nin kuduz hakkında türkiye kararı

    dinden soğuduk dinsiz olduk, ısırıldık kovalandık köpeklerden soğuduk, 7 milletten insanlar girdi insandan soğuduk nasıl bir döneme geldik lan biz.

  • sushinin lezzetini anlayamamak

    birinin bana

    1- yosun + çiğ balık + pilav

    veya

    2- yosun + sebze + pilav

    kombinasyonlarının lezzetli oluşunun, deli gibi arzulanmasının ve arkasındaki heyecan'ın sebebini anlatabilir mi?

    amacım trollük değil ciddi ciddi anlamak istiyorum. bu arkadaşı bir kaç kere yedim. olmuyor. anlam veremiyorum. club'a gidip 150 kişinin ortaya çıkıp birbirlerine bakarak delirmiş gibi anlamsız hareketler yapmasını bile anlayabiliyorum, tamam, stres atıyorsunuz, oynuyorsunuz, ardından seks yapıyorsunuz, müzik severler güzel bir ses sistemi eşliğinde müzik dinliyor tamam hepsine okey vs vs.

    ama bu suşiyi anlayamıyorum. keskin bir tadı yok, insanı alıp bir diyardan bir diyara sürükleyecek bir lezzeti yok. yumuşak deniz kokulu bir balık tadı (o da iyisini yerseniz), pilav düz pilav evet yani düz pilavın maksimum ulaşabileceği nokta ne olabilir zaten, yosun mevzusuna hiç girmiyorum varla yok arasında tadını anlayamıyorsunuz bile.

    sebzelisi zaten komedi. sushi diye bir şey olmasaydı ve anadolunun bir şehrinde pilavı dilimlere bölüp içine de havuç hıyar yapsaydı adamın biri ve bunu pilav arabasında satsaydı kıçınızla güleceğiniz 5-10 lira vereceğiniz bir yiyecek olacaktı.

    sushi şişirilmiş ve pişirilmemiş bir balondur ve statu elde edilmeye çalışılan bir yiyecektir.

    aksi için bana nerede nasıl hangi soslarla sıfırdan hiç yememiş gibi nasıl sushi yemem gerektiğini anlatırsanız sevinirim.

    ek olarak gurmelere sormak isterim. bu suşiyi sevmeyenden adam olmaz mı? yani gerçek damaktadına sahip olanlar mı bunu anlar yoksa sadece zevk meselesi diyip geçebilir miyiz? gerçekten bunun tatını anlamak için iflah olmaz bir zengin mi olmalıyız, zengin olmayan ama bunu yiyenler şov mu yapıyorlar bunların amaçları nedir ne yapmak nereye varmak istemektedirler..

  • 16 temmuz 2023 camilerden sela verilmesi

    bu saatte neden sela verilir?

    diğer şehitlerden neden ayrı tutulur 15 temmuz şehitleri diğer şehit ailelerine yazık günah değil midir?
    (30 ağustos, sakarya, çanakkale, kore, doğuda batıda terörden şehit düşmüş her bir çocuk bebek kadın erkek vatandaşımız?)

    yıllarca terörle uğraşmış bu ülkede neden sadece 15 temmuz için böyle bir uygulama var?

    diğer darbe girişimleri için neden sela okutulmuyor?

    bu saatte hastası yaşlısı sınavı bebeği olanlara bu yapılan ayıp değil midir dinde yeri var mıdır?