johnny c goode4
profili

  • ince'nin yanına gelen çocuğu sahneden kovması

    doğru olanı yapmıştır. adam mitingde konuşurken çoluğuna çocuğuna sahip çıkmayanların yaptığı normal, sayın ince'nin yaptığı anormal. hadi oradan. on binlerce kişi önünde konuşurken çocuk mu sevecekmiş bir de? "konuşuyorum şimdi" diyor adam, bir şey de demiyor. her şeyin yeri var zamanı var. çocuklarınızı salmayın her yere. toplu taşıma araçlarında ve umuma açık yerlerde bağırtmayın da.

  • sırrı s. önder'in meral akşener hakkındaki iddiası

    yakışıksız iddiadır. tıpkı mhp'li oktay vural'ın 7 haziran'dan önce bulunduğu "akp ile hdp anlaşacak" iddiası gibi. sonra ne oldu, hdpliler hapse girerken oktay vural'ın hala ısrarla içinde olduğu parti başkanlığı getirdi, cumhur ittifakına da ortak oldu. sayın vural da utanmadan, sıkılmadan genel başkan yardımcılığını sürdürüyor.

    sırrı bey'in bu iddiası da en az onun kadar çirkin, yakışıksız. kendisi dahi buna inanmıyor söylerken tıpkı oktay bey gibi. sadece karşı tarafa olur da zarar veririm diye kendisini itibarsızlaştırmaktan çekinmeden. üzücü.

  • atiba hutchinson

    beşiktaş tarihinde önemli bir figür, hatta ve hatta ikonik bir figür olmanın çok çok ötesinde kulüp için bir efsane olacak bu sezonki şampiyonlukta.

    öyle ki, beşiktaş tarihinin en iyi 11'ini kursan, defansif ortasahaya atiba'yı yazarsın. işin ilginç yanı, bu geçen seneye dek böyle değildi. atiba 30 yaşında bedavaya, "o fiyata elde daha iyi bir alternatif olmadığı için" transfer olduğu beşiktaş'ta, 33 yaşında ortasahanın ortasında bütün sezon ligde bir tek saniye kaçırmadan, yedeği ya da yanında oynayan ikinci bir önlibero olmadan beşiktaş tarihinin en büyük performanslarından birini göstererek şampiyonluğa koşuyor.

    veli ve tolgay'ın sakatlıkları; kulübün ozan, lucas leiva, lawal vs oyuncuların peşinden koşup hiçbirini getirememesi, 4 oyuncudan (sosa, oğuzhan, atiba, necip) ibaret olan ortasaha rotasyonu ile girilen bu sezonda ilk 10 maç sonu "atiba insan gibi oynamıyor, atiba'nın formu düştüğünde biz de düşeriz" derken 28. maçı bitirdik. atiba halen insan gibi oynamıyor. ne kadar altın harf varsa, hepsiyle adı beşiktaş tarihine yazılacak.

  • egemen bağış'ın gezi'de hata yaptık itirafı

    berkin'in cenazesinin kalktığı gün bize 'nekrofil' diyen şahıs için iddialı bir açıklama.