almanpornograf2
profili

  • kızla buluşmaya renault 9 broadway ile gitmek

    çalıştığım kurumda yeni atama 3 kız var yaşları 20 civarı, muhtemelen de çocuk esirgeme kurumunda büyümüş diye kamuda işe girmeye hak sahibi olmuşlar...

    içlerinden birinin station wagon torosu var ve ticariden çıkma sarı renk. beraber gelip beraber gidiyorlar, çok eğleniyorlar.

    belli ki kendileriyle barışık, özgüveni yüksek insanlar, aaa haayıığğrr ben onaağ binmeeğğmm diyen aşağılık kompleksli insanlardan öte bir mutluluğa sahipler ve böyle bir özgüvene sahip olacak aşırı bir fiziksel güzellikleri de yok, ortalama bir fiziksel güzellikte olmalarına rağmen kompleksten arınmışlar.

    hatta geçen hafta iş çıkışı marşa basıyor ama araba çalışmıyordu, yanlarına yaklaşıp selam verdim, biraz marşa basmaya ara ver boğuldu karbüratör, bir de ilk çalıştırmada jikleyi çek hareket etmeden biraz bekle, soğuk havalarda renault motoru ilk çalıştırmada stop ederse çok geç çalışır diye öğütledim, araba dinlenince çalıştı, bi sevindirik olup teşekkür ederim abi deyişi var kıyamam ponçiklere ya.

    adam olun adam, sikerler arabasını.

    edit: çok sevimli mesajlar aldım, z kuşağında gerçekten çok içten adamlar da var, dünya daha güzel olacak, inanıyorum sizlere arkadaşlar.

    bu da bizim mutlu çocukların :)
    görsel

  • 5 temmuz 2023 memur maaş zammı

    ntv'de yer alan bir haber: "ekonomik işbirliği ve kalkınma teşkilatı (oecd) verileri, türkiye’deki memur sayısının nüfusla kıyaslandığında diğer ülkelere göre fazla olmadığını ortaya koydu. abd’de her 13 kişiden, almanya’da her 19 kişiden, kanada’da her 12 kişiden, türkiye’de ise her 30 kişiden biri memur."

    buna rağmen türkiyedeki memurların yüzde 90 kadarını ulti çekip yok edeceğini söyleyen pokemonlar var. sorsan fotoğraflı nüfus cüzdanını bile annesi çıkartıp vermiştir, kamu kuruluşuna müracaat etmişliği yokturdur.

    bre sikik (ay çok afedersiniz vites büyütcem ben) sanayide çırağın 20 bin, kamuda işçinin 78 bin, aynı işçinin çalıştığı yerdeki genel müdürün 30-40 bin, mühendisin 20-25 bin kazandığı bir düzende 22 bin liraya çıkacak olan memur aylığı mı rahatsız etti seni.

    sorsan 2022 kpss' den 42 almıştır ama 3 üniversite bitirmiştir, vaayy efendim ben 3 üniversite bitirdim özelde sürünüyorum.

    gir sınava çok rantabl görüyorsan çalışma şartlarını, yarışma sınavlarını kazan ve havlamayı kes.

    öte yandan mevzuatı gereği memur kazanç getirici faaliyetlerde bulunamıyor diye geliri yeterli düzeyde olması gerekir.

    yıllarca 1000 doların biraz altında biraz üstünde olmuş olan memur maaşı bugünkü kur ile 846 dolar olacak, olan şeyin hepsi bu.