benimuzayliylasevisenarkadasimdavar3
profili

  • fenerbahçe'nin ligden çekilmesi

    fenerbahcelilerin, yani en azindan bugunlerde sesini cikaran kisminin gerceklik ile baglari kopmus. kendi kafalarinda alternatif bir gerceklik yaratmis, bu distopya icinde yasiyorlar. ali koc mesela, trabzon macindan sonra, bu ligde istenmiyoruz dedi. kim istemiyo sizi babacim? kendi sahasindaki macta tribunlerini fenerbahce taraftarlarina acan, kendi sahasinda deplasman yasayan anadolu klupleri mi istemiyo? galatasaray ile oynadigi macta kendi tribunlerini fener taraftarlarina acip, ali sami yen'e 90 dakika kufur ettiren anadolu klupleri mi istemiyo mesela? fener macinda kendi lehine penalti verilmeyince, takiminin hakkini aramak yerine 'galatasaray bizim uzerimizden kendine cikar saglamaya calismasin' diyen fkg baskani mi istemiyo? kim abi? federasyon mu istemiyo? hani su 'federasyona gidip birilerini tokatlayabiliriz' 'tum fenerliler ayaklanin, hakemleri gordugunuz yerde taciz edin, rahat birakmayin, avm'de gorurseniz resimlerini cekin' laflarin icin seni 'yanlis maddeden' pfdk'ye sevk edip komik bir ceza veren federasyon mu istemiyo sizi? resmi olarak bir kez bile istifaya davet etmedigin federasyon mu istemiyo? gs olcagina fb sampiyon olsun diyen, bu sene bildigin fener'in ayakcisi olan bjk mi istemiyo? yoksa hakemler mi istemiyo? tamami hakem yorumcularının degerlendirmesi olmak uzere; alanya macinda uydurma penalti ile 1 puan aldiran, kasimpasa macinda uydurma penalti ve cikmayan kartlar ile 2 puan aldiran, pendik macinda var protokolunun anasini sikip uydurma penaltı ile 2 puan aldiran, trabzon macinda dziku'nun kirmizisini vermeyip, uzerine golden once faulu vermeyip 2 puan aldiran hakemler mi istemiyo abi? bu pozisyonlarin tamami hakem yorumcularinin gorusleri, son 4 haftada 'hakem hatasi' ile 7 puan almissiniz utanmaz herifler! yeter amina koyayim ya, cekiliyosaniz da ligden, defolun gidin de huzura erelim, yemin ediyorum sizin arsizliginizdan, utanmazliginizdan, simarikliginizdan biktik usandik. siz neyi ar sayar hangi noktada utanirsiniz abicim? yoneticisi cikar, herkesin hakem maci pendikten fener'e verdigini soyledigi mac sonrasi hakem elestirisi yapar. yoneticisi cikar yanan meşaleyi kor olma risklerini bildiği halde nasil gs taraftarlarinin uzerine attigini anlatir. baska yoneticisi macta rakip takim taraftarinin kafasina nisan alip seramik bardak firlatir. baskani cikar, 2 saat agzindan salyalar saca saca 25 - 30 milyon galatasaray taraftarina terorist der, galatasaray icin ulkenin beka sorunu der. adalet bakani aciklama yapar trabzon maci ike ilgili ‘ "görüntüler izlenir, kim suçluysa savcılık konuyla ilgilenir" gibi gayet makul bir laf soyler, kalkip buna yazili aciklama yaparlar itiraz ederler. lan su lafin nesine itiraziniz? hep magdur hep magdur aq. ne istiyosunuz abicim siz? ne istiyosunuz ya? herkes yanlis, bi siz dogrusunuz amina koyayim. alin takiminizi siktirin gidin çekilin su ligden. gidin, geri de gelmeyin. futbolun kanseri oldunuz resmen terbiyesiz, utanmaz, arlanmaz herifler.

  • 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı

    galatasaray’in buz gibi golu verilmemistir. trio hakemleri dahi golun nizami oldugunu soylemisler. nizami gol iptal edilmese, mac 2-0 olacak ve kopacak. daha hala utanmadan arlanmadan gelip baslik altinda hakem ittirmesi yazan ahlaksizlar var.

  • muharrem ince

    pazartesi’den itibaren akp secmenine oynasin artik. su saatten sonra muhalif secmenden oy almasi mumkun degil. yarin rte ile yarisa girse, gider rte’ye oy veririm. kendisinden o kadar nefret ediyorum. bunu saglayan da kendisi oldu. bildigin siyasi intihar.