nikimi unuttum3
profili

  • muhammed kerem aktürkoğlu

    gelmiş yine siz bu adamı ıslıklayamazsınızcılar :d
    öyle bir ıslıklarlar ki size susup izlemek düşer.
    bak güzel kardeşim mala anlatır gibi anlatıyorum;

    gerek evinde izleyenler gerek bu soğukta kalkıp da donarak statta maç izlemeye gidenler ceplerinden para vererek bunu yapıyor ve güzel futbol izlemek istiyorlar. yani bir nevi sen o maçı kiralıyorsun diyelim. tuttuğun takım ise en nihayetinde bir şirket ve bu kerem denen arkadaş dahil herkes bu şirketin maaşlı çalışanıdır. o parayı alıyorsa sorumluluk alıp takımı riske etmeyecek şekilde oynayacak (70 dk > 34 top kaybı) fantezi ara pas denemeyecek icardiye gol attırıp kahraman olmayaca çalışmayacak 1-1'ken kontra yedirmeyecek ha güzel kardeşim bunları yapıyorsan eğer o zaman da cebinden ve vaktinden harcayıp güzel futbol izlemek isteyen adamlar ıslıkladığında da ağlamayacaksın.
    demek ki insanlar oyunumdan memnun değil deyip aldığın paranın hakkını verip kendini geliştireceksin. beyfendi bırak bu hareketi üstüne bir de bize trip atıyor :d

    keşke biri de bana milyon liralar verse de üstüne bi de moralim bozulunca beni pohpohlasalar ne güzel istanbul :)

  • halil umut meler

    şu denli çekişmeli maçta her yere düşene oyun durdurarak maçın içine etmiştir. gözlerimin gördüğü en kötü hakem. sen o düdüğü çalmasan adam kendini yere atmayacak, bırak herkes oyununu oynasın.

  • futbol izlemek bir cahil eğlencesidir

    futbol izlemek değil, futbolu hayatının merkezine koymak cahilliktir.

    senin elli senede kazanacağın parayı bir maçta kazanan; yani işini hakkıyla yapması gereken adamlar kaybettikleri maçtan sonra güle oynaya stattan ayrılırken sen sinir stres yapıyorsan cahillik budur.

    yoksa futbol bir sanattır. izlemeyen cahildir *