kotakbaslar3
profili

  • fernando muslera

    yedeğe söylemi sıktı artık! okan kocuk yazanlar eminim ki o kolsuzun bir tane maçını izlememiştir, sırf türk diye gelişigüzel söylüyordur. okan kocuk'u bu kritik dönemeçte takıma monte etmeyi düşünen futbolun f'sinden anlamıyordur

  • düşün ki baban bunu okuyor

    sana ne desem bilemiyorum. fiziksel şiddetin, ağzımızdan kan getirene kadar dövmen hadi neyse de, psikolojik şiddetin bizi bitirdi. onulmaz yaralar açtın. sen kedi çobanı olursun, kardeşin de fare çobanı deyip kahkaha atman, dershaneye gidip başarısız olduğumda o verdiğin üç kuruşun hesabını hem dalga geçerek hem de kızarak sorman, sabahın altısına alarm kurup yanıma gelip tekmeleyerek uyandırıp evden kovman, kardeşimle bizi birbirimize tokatlatıp zevkle izlemen, birimiz yavaş vurduğunda hızlı vur! diye tehdit etmen, vuramadığımızda iş başına geçmen, ilk sinemaya gidişimde alay etmen, ilk spora gidişimde alay etmen, aylarca para göndermeyerek arayıp sormayarak acaba ne yapıyor diye düşünmeyerek yüz üstü bırakman ve küçücük-gencecik yaşlarımda çalışmaya mahkum etmen, ve en sonunda da "
    "seni 7 yıl besledim bana 50 bin borcun var, aldığın paraları gönder orospu çocuğu" diyerek içindeki her şeyi kusman.
    ve tüm bunları da henüz 21 yaşıma kadar yaşatmış olman. sen insan olamazsın, sana ne desem boş.

    bir gün telefonum çalacak ve "baban öldü, ne yapalım?" diyecekler
    kaldırın gömün diyeceğim

  • antalya'daki rus nüfusunun 250.000'e yaklaşması

    ne güzel ırk, ruslar iyidir, gelsinler ne olcak diyenler ya katıksız mal ya da tarih bilimden yoksun cahil sürüleridir. ruslar tarih boyunca bu yöntemi sıkça uygulamış, nüfuslarını bir bölgeye yerleştirerek sonra utanmadan hak iddia etme girişiminde bulunmuşlardır. adamlar bağımsız bir ülkeyi tanımayıp burası rus toprağıdır diyor, senin antalya'na rusya federasyonu ıı kurarlar.