hollandali3
profili

  • maserati sahibi polis memuru

    belki magnum'dan çıkmıştır. zamanında yaladıysa demek...

  • 7 mart 2023 kılıçdaroğlu'nun adaylığı protestosu

    aktroller, muhalifmiş gibi algı yaratmaya başladığına göre, sözlüğün beş vakte açılacağına işarettir.

  • türkiye'deki kılıçdaroğlu nefretinin asıl sebebi

    akp'nin papaz elbisesi giydiği, batı'ya şirin gözüktüğü, ne istedilerse verdiği, o prime dönemlerinde bile, baykal fiyaskosuna rağmen, cehapeye oy kaybettirmemiş bir insandan bahsediyoruz. kılıçdaroğlu, bu nefreti kazanmak için, 14 yıldır ne yapmış olabilir. şimdi karşısında can çekişen bir akp varken, zafer bu kadar yakın iken, insanları kılıçdaroğlu'ndan uzaklaştıran, kazanamayacağını düşündürten nedir.

    edit: sesi çıkmayan, cılız muhalefet eden kılıçdaroğlu değil, sizlersiniz. kılıçdaroğlu, çıkabildiği her tv kanalında, her sokakta, her meclis toplantısında, "sayıştay raporlarını saklıyorlar. bütçenin nereye harcandığını göremiyoruz." dedi. sizler göz yumdunuz. sesi gür çıktığı için dayak yedi. hırpalandı. yine destek çıkmadınız. sizin seçtiğiniz vekilleri hapse attılar. adalet için, "dede" dediğiniz o adam, istanbul-ankara arasını 26 gün boyunca yürüdü. siz, odanızda tiktok videoları izlemeyi seçtiniz. şimdi ise, "gelin geçici bir başkan ile parlamenter sisteme dönelim." diyor. yine burun kıvırıyorsunuz.

    güzel algı yaratıyorlar. iktidar kanadı, en başından beri, "kılıçdaroğlu'nun adaylığını istiyoruz, işimize gelir." diyerek güzel bir ters psikoloji oluşturdu. gençlere kolaylıkla ulaşan, sosyal medya fenomenlerini satın aldılar. kılıçdaroğlu nefretini körüklediler. ancak tek sebebi bu algı yönetimi değil. başka bir nefret var bu insanlarda. birazdan tetik çekilecek. silahı karşıya yöneltmek yerine, kendilerine tutuyorlar. neydi bu kadar nefretin sebebi.

    ne yapılabirdi başka? kılıçdaroğlu'ndan beklediğiniz nedir. bandırma vapuruyla samsun'a çıkması mı? emin olun, işe yarayacağını bilse çoktan çıkardı. atatürk, mezarından kalkıp gelse, samsun'a çıksa bile siz yine kılınızı kıpırdatmazsınız. efendiler; sıcak yatağınızda yatmaya devam edin. edebildiğiniz yere kadar...