robbstrak4
profili

  • 2023-2024 memur ve emeklilerinin zam oranı

    ayıp amk, o kadar kurul falan toplantı hakeme felan gidildi, bari onun hatrına 1'rer puan arttırsaydınız. şaka gibi amk herifler resmen tiyatro çevirdiler ve tiyatronun sponsoruda memur-sen!

    edit: imla

  • celal şengör'ün istanbul'dan hemen taşının demesi

    arkadaşlar celal hocanın istanbul dışındaki evi zaten fay hattının üzerinde. adam evi fay hattının hareketini hesaplamış ve ona göre yaptırmış. yani adam depremden kaçmıyor. depremden sonra oluşacak kalabalık kaostan kaçıyor.

  • 17 nisan 2023 babala tv muharrem ince yayını

    adam resmen gözümün önünde tayyip erdoğan'a dönüştü. soru soran da fetöcü oldu. gelen insanlara da hakaret etmiş. ya bununla bize sürtük diyen adamın ne farkı var!

    edit: (bkz: fay hattının kırılması allah'ın iradesiyledir)

    edit2 : ya amk bana yok adam hakan şükür ile alakalı twit atmış yok ceza almış fetöye yardım yataklıktan diye yazıp durmayın amk. adamın cezasını varsa almış çekmiş. adam senin fetö ile bağlantı var diye şimdiki zaman fiili ile suçluyor. sanki kendisine soruyu fetö sorduruyormuş gibi kafanız mı güzel! bu memlekette işine gelmeyeni terörist ilan eden onların maşası diye linç ettiren bir parti genel başkanına sahip zaten ikincisine hiç gerek yok. ayrıca adam koca salona hakaret ediyor insanlara bağırıyor çağırıyor. siz halen adam haklı bak dosyası varmış önceden ceza almış diyor. o fetö soruşturmaları bağımsız yargı tarafından yapılsaydı görürdünüz kimler kimler ceza alıyor kimler almıyor.

  • 23 şubat 2023 istifa sayısı

    0