sekulermilliyetci4
profili

  • yerel seçimlerde zafer partisine oy vermek

    kaybedecek bir şeyimiz kalmadı + sığınmacılar it gibi eniklemeye devam ediyor. bunları göndereceğini üstüne basa basa aylardır vaadeden ve atatürk'ün ilkelerine gerçek anlamda sahip çıktığını gördüğüm tek parti de zafer partisi.

    yaparken masayı kıracağım eylemdir.

  • 30 haziran 2023 ümit özdağ tweet'i

    2028'de koysun adaylığını, alsın iktidarı. millet troller dışında akıyla kırmızısıyla göçmenlerden yaka silkmiş durumda. çık hocam meydana, çık 2028'de al şu iktidarı. yerlilikse yerlilik, millilikse millilik, tertemiz bir geçmiş, sapına kadar türkçülük. kimse bok atamaz sana. atacakları bir şey yok çünkü.

    2028'de sana oy vermeyen anasını sikeyim artık. o seneye kadar bu orospu çocuğu araplarla peştunlar kaç milyon olacak çünkü belli değil.

    inşallah erken seçim olur da o zaman aday olur özdağ. dayanılacak gibi değil çünkü artık ortalık. resmen aşırı sağın yükseldiği avrupa ülkelerine özenmeye başladım.

  • türkiyeli

    bunu kullanıp türk kelimesini kullanmadıkları için kendilerini st. john şövalyesi sanan etnik ırkçıların atladıkları şey şu, türkiyeli kelimesinin anlamı türk yurdundan olan demek. sen ben türkiyeliyim derken "türklerin yurdu benim memleketim" diyorsun aslında. bu da ne büyük bir acziyet yaşadıklarının göstergesi. kendilerini türk silahlı kuvvetleri, türk emniyet teşkilatı ve onların yılmaz dostu sarı torbalara havale ediyoruz.

    tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin.

  • ümit özdağ

    adamla taşşak geçiyorlardı, %0.2 ehuheueh, dünya kupasını biz koruycakmışız ümüt görmesin ehueheheueh falan diye havlayıp komik olduklarını sanıyorlardı. bunların dışında devlet görevlisi olduğunu iddia eden birtakım kişiler tarafından ağza alınmayacak hakaretlere de uğruyordu adam iktidarından muhalefetine kadar.

    adam ülkedeki en büyük sorunun başta suriyeliler olmak üzere milyonlarca sığınmacı olduğunu her ortamda, her mecrada dile getirdi diye ırkçı damgası yedi. "bunları gönderirsek ekonomi zaten düze çıkacaktır, kiraların ve enflasyonun bu kadar fırlayıp ve alım gücünün bu kadar çakılmasının en büyük sebebi bunların beslenmesi" dediği için başka programı, plan ve projesi olmadığı iddia edildi. bezelye tanesi kadar akıllarınca itibarsızlaştırmaya çalıştılar adamı.

    şimdi deprem bölgesindeki haberleri görüyoruz, kansız araplar kızlarımızı taciz ediyor, depremde ölen türklerin üstündekileri ve giden tırları yağmalıyor, marketleri soyuyor ve bunlar da yetmezmiş gibi türklerin elindeki malları bıçak zoru ve tehditle zorla alıyorlar. şimdi anladınız mı kaç yıllık akademisyenin demeye çalıştığı şeyi? kaos durumunda bizi ilk sırtımızdan bıçaklayacak olanlar bu başıbozuk, ne olduğu belli olmayan çöl kaçkınlarıdır. bu milyonlarca mülteci * ve bu durumda bile vatandaşından çok onlara öncelik veren iktidar, asla onlara toz kondurmayan sarı muhalefet ile birlikte türkiye cumhuriyeti devleti için bir milli güvenlik sorunu halini almışlardır.

    sike sike ümit özdağ'ın dediklerine geleceksiniz.

    ama siz kıt beyinlilere asıl şunu sormak istiyorum;

    ümit hocanın dediğine gelmeniz için tarihin en büyük deprem felaketinin mi olması gerekiyordu?