atmosfere giren meteor7
profili

  • deniz türüç

    hiçbir fenerbahçeli hırslı oynadı diye sövmüyor bu lavuğa. volkan babacan da çok iyi maç çıkardı kimse bir şey diyor mu? bu şahsın küfür yemesinin sebebi her pozisyonda fenerbahçeli futbolculara çirkeflik yapması, bir an olsun hakemin başından ayrılmaması, maç sonu taraftara giden futbolculara sarması ve sağı solu tekmelemesi.
    ayrıca siz belhanda bedevisine üstünde ads forması varken üçlü çektiren iğrenç bir camiasınız lan. size mi kaldı fenerbahçe taraftarının kime ne muamele yapacağı sikikler?

    neyse, bu arkadaş da listeye alındı. kadıköy'de 50 bin kişi sülalesine sevgilerini iletirken de yapsın çirkeflik :)

  • mauro icardi

    #160556643

    patalojik ruh hastası lan bunlar :d vallahi bak rol falan değil bunlarınki, bunlar harbiden kliniklik sorunlu yaratıklar. adam fener'in para verip oyuncu sakatlattığına inanıyor, hem de beşiktaş'a. bir de demiş ki kendi maçında yüzünü kır :d ulan biz mi dedik git direğe uçan kafa at diye. şizofren sürüsü.

    -geseden söğüşlediği yıllık 10 milyon öyroyu latin amerikanya ülkelerinde yiyen topçu.

  • yahudi olmayan ekşi sözlük yazarı

    arap düşmanlığı diyor dalyarak. arap götü yalamayı bırakıp önce türk olmayı öğrenin siz amına koyduklarım sizi.

    -arap köpekleri mesaj kutuma damlamış hakaret ediyor hahah siz önce müslüman olmakla arap olmayı ayırt edin sik kafalılar sizi. sizin gibi arap artıkları için tükürüğümü bile harcamam.

  • 6 haziran 2023 dev sigara zammı

    kainat lideri reis zam yapıyorsa vardır bi bildiği. susun ve şükretmeye devam edin. dün sokaklarda sevinip bugün reise tek kelime edenin sikerim belasını, ona göre.

    ünlü bir keltoşun dediği gibi:

    oooooohhhhhhhhgğğğhhhhhhhhh

  • artan depremzede karşıtlığı

    hiç hakkınız yok lan eleştirmeye. bu insanların vicdanını merhametini sizler körelttiniz. sizler için elinden gelen her türlü yardımı yapıp sabahlara kadar üzüntüden uykusuz kalan insanların geleceğiyle oynadınız. sizi enkaz altında ölüme terkedenlerin kulu kölesi oldunuz. ölülerinize saygı duymadan konvoylar yapıp kutlamalar yaptınız.

    hal böyleyken biri çıkıp size bokunuzda boğulun dediği zaman alınganlık yapmayacaksınız. öyle tercihe böyle vicdan.

  • bülent arınç'ın darbe çağrısı

    zorunlu edit : ses yükseltin ve sakın korkmayın. ya başıma bir şey gelirse deyip korkacak zaman değil. yolun sonuna geldiler ve her türlü şaibeyi deneyecekler. susmak, pusmak yok. bunları tarihin karanlığına birlikte gömeceğiz.

    kozmik odaya fetullahçıları sokan, damadı fetullahçı terör örgütüne üye olmaktan tutuklanan ve kendisi de fetullahçının hası olan bu şahıs alenen anayasa'yı ihlal etmiştir ve tck'daki karşılığı ağırlaştırılmış müebbettir. şimdiye kadar çoktan kodeste olması gerekirken bazı fetullahçı eskilerinin açıklarını bildiği için hala gün yüzü görmektedir. yargılanacaktır. bi tarafı yiyen varsa buyursun anayasa'yı değiştirmeye tenezzül etsin. kan alırlar adamdan kan.

    türk ceza kanunu'nun (tck) 309. maddesine göre; “cebir ve şiddet kullanarak, türkiye cumhuriyeti anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs edenler ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılırlar.

    hocaefendisini övmeyi pek sever bu fetullahçı

  • arkadaşımızdan haber alamıyoruz

    edit : çok şükür haber aldık sonunda. ailesi ve kendisi iyiymiş. hatay - kırıkhan/delibekirli isimli köydelermiş şu an. yiyecek sıkıntıları yokmuş ancak su sorunu varmış. köyün ismini yardım listesine eklerseniz çok sevinirim.

    -(bkz: tanıdıklarımıza ulaşamıyoruz) lütfen bu başlığa destek verin. biz güzel haber aldık ancak sevdiklerine ulaşamayan binlerce insan var. başlık yukarıda kalsın sesleri duyulsun.