fuckter go4
profili

  • çarşıda yere israil bayrağı serilmesi

    (bkz: atatürk'ün yunan bayrağını çiğnememesi)

    biz nasıl oldu da cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz yıl geri gitmeyi başardık.

  • eşinin kapanmasını istemeyen erkek

    üstteki yazarın kıyaslamasında haksızlığa uğrayan erkektir. eşiyle tanıştığı zaman açık, samimileştiği zaman açık, bir cesaret beraber aşka adım attığında açık, ilk randevuda açık, birlikte gülerken ya da ağlarken açık, nikah masasında da açık ama sonra ben kapanacağım derse erkeğin istememesini anlarım. tüm bu güzel anıları yaşadığınız insan birden bire hiç beklemediğiniz bir değişim yaşarsa bilinç altınız bu güzel anıların sahibi ile bu karşımda duran aynı kişiye benzemiyor diyebilir. bunun sizde rahatsızlık yaratması da gayet olağandır.

    öte yandan kıyas yapılan kişi tüm bu anıları yaşadığı kişiyi evlendikleri için farklı bir kişiye çevirmeye çalışıyor ve zannımca bu daha fena bir durumdur.

    dolayısıyla birinde güzel bir şeyin değişimine karşı durulurken diğer tarafta güzel bir şeyin zorla değiştirilmeye çalışılması durumu vardır.

  • pkk'nın 14 mayıs 2023 seçimleri açıklaması

    bu entryden sonra entry girip bu trollu besleyeceklerin akıl sağlığı veya niyetlerinden şüphe edeceğim başlık.

    susun deli konuşuyor, konuş deli

  • hatunların en güzel oldukları yaş

    kadınların en güzelleri 30-45 yaş aralığından çıkar. evet 20 lik çıtırlar içinde güzel sayısı daha çoktur fakat hiçbiri vücudu tam oturmuş, giyinmesini bilen ve zamana adeta meydan okuyan bir milf ile yarışamaz.

    (bkz: quality vs quantity)
    #147269267