heart beats harder2
profili

  • hulusi akar'ın kızı hakkındaki iddia

    cumhuriyet gazetesi'nden barış terkoğlu 'nun yazdığı yazıda akp kayseri mv. adayı ve şu anki milli savunma bakanı hulusi akar'ın kızı s. akar'ın 2000-2002 yılında yurtdışında biyoloji okuyup usulsüz bir yatay geçiş ile 2003 yılında türkiye'de hacettepe tıp fakültesi’nden tıp denkliği aldığı ve 2009'da buradan mezun olup doktor olduğu iddiasıdır. iddiaya göre bu durum zamanında şikayet de edilmiş fakat şansa bak ki "zaman aşımına" uğramış. yine iddiaya göre bu olaya bilerek göz yuman dönemin 21 adet profesörü ve yöneticisi vardır. bu adamlar liyakatı 20 yıldır aynı şekilde tutmayı başarmışlar demek ki.

    kaynak: https://www.cumhuriyet.com.tr/…smamiz-lazim-2078768

    edit: imla.

    edit2: hulusi akar'ın kızı 2003 senesinde hacettepe üni.'ye başlayıp 2009 'da 6 sene okuyarak mezun olmuş. ama biyoloji bölümünden tıp fakültesine usulsüz şekilde denklik verildiği gerçeğini değiştirmiyor.

    kaynak2: "tıp fakültesi dekanlığı, 26 ocak 2012 tarihli yazısında, abd depaul üniversitesi biyoloji bilimleri fakültesi’nin tıp fakültesine eşdeğer olmadığını söyler. 2003 yılında, mevzuata aykırı bir şekilde yatay geçişe uygunluk raporu verdiğini kabul eder.”

  • bir erkekle bir kız gerçekten arkadaş olabilir mi

    flörtünüz değilse olamaz. ileride flört olma ihtimali için arkadaş olduysanız çok güzel olur. ayrılıp arkadaş kalacaksanız ayrılmayın daha iyi. bir erkeğin sevdiği kadın aynı zamanda arkadaşıysa dünyanın en şanslı erkeğidir. ama ilişkisindeki kadın arkadaşı gibi değil de başka bir kadın arkadaşıysa, sadece çirkin olduğu için onunla evlenmiyordur. yoksa her erkeğin hayali sadece cinsel olarak değil duygusal olarak da kendisini tatmin edebilecek arkadaşçıl bir ilişkidir.