altaygoguz3
profili

  • 260 bin müteahhit iflas edecek

    bu ne lan ülkedeki her 230 kişiden birisi müteahhitmiş. eline 3 kuruş para geçip arsa çeviren herkes müteahhit olmuş memlekette. batın zerre üzüleni s... iki koyu cam takıp önüne iki palmiye dikerek 6-7 katına rezidans diye satarak milleti s...nize sayın. şimdi gidip hükümetin kapısında batiyürük diye ağlıyorlar. eğer sizi kurtarmak için vatandaşın hakkı yenecekse bunu yiyecek olanlara da hakkımı helal etmiyorum şimdiden.

  • otobüslerde sigaranın içilebildiği yıllar

    özellikle yaz ayları bu otobüslerde uzun yola çıkmak işkenceydi. 40 derece sıcakta kliması olmayan , havalandırma sistemi sadece ılık üfleyen fana sahip, içerisi cehennemi sıcak bir ortamda leş gibi sigara kolonya karışımı kokan bir otobüs düşünün. içeri girdikten 5 dakika sonra standart olarak baş ağrısı başlardı. neredeyse herkes kendi kolonyasini getirirdi yanında , yolculuk boyunca ferahlamak ve biraz olsun belki baş agrisi ve mide bulantısını geçirir diye eline yüzüne boca ederdin ama nafile. susayınca getirdikleri plastik ambalaj içindeki pipetle içilen su da ayrı mide bulandıran bir şeydi, su degil sanki araba lastiği iciyormussuncasina igrenc bir plastik tadı alırdın . bu şartlar altında her koltukta standart bir kusma torbası olurdu. otobüsler desen konfor süspansiyon filan hak getire , en kalitesiz asfaltta tek gidiş tek geliş şeritte hoplaya hoplaya saatlerce süren bir yolculuk.yolculuk bittikten sonra bile bir güne yakın sürerdi , olumsuz etkileri.

  • melih mahmutoğlu

    bugünkü ispanya polonya macinda 6 üçlük atan gasol' u spiker 2.15' lik navarro diye nitelemisti. bu arkadas da benim gözümde 1.90' lık asım pars' tır.