tsiforenko4
profili

  • mehmet şimşek'e yardım önerileri

    pendik bodrum 2,5 alt
    cagliari bari iy0
    twente rotterdam kg var

    edit: kupon yattı :( inşallah devlet malına zarar vermekten dava açılmaz

  • counter-strike 2

    valorant nasıl geçmiş oluyor csyi yahu? oyuncu sayısında öldü denilen cs bile valorantı ikiye katlıyor. major zamanı falan zaten fersah fersah önde. bu guncellemeyle oyun kafadan iki yıl daha diri kalmış olacak. asil valoranta geçmiş olsun 128 tick gibi yenilikler vs bayaa oyuncu cekecektir.

  • sivasspor taraftarının futbolcuya yumruk atması

    bu iş çözülmez arkadaşlar kusura bakmayın. beş değil elli sene de avrupaya vs gitmesek çözülmez.ingiliz bunu holiganları stada almayarak bilet fiyatlarını arttirarak aileleri stada çekerek yaptı. biz ise "bunları sallandiracaksin taksimde bak bakayım yapıyorlar mı" kafasında düşünüp eğitmeye çalışıyoruz bu dağ ayılarını. bunlar egitilmez insanlar. ceza tabii ki caydiricidir, azaltır ama yine birisi çıkacak şişe atacak, yumruk atacak yapacak yani. gerizekalı çünkü. yoruldum artık ya bu ülkede yaşamak bu insanlarla aynı gemide olmak beni çok yoruyor gerçekten.

  • 13 aralık 2022 olimpiakos fenerbahçe beko maçı

    hala oynayan oyunculara bu niye oynuyor yok carsen bu kadar sure mi alırmış diye laf çakanlar var gerizekalı misiniz oğlum siz ya? bjelicayi saymıyorum o zaten hiç yoktu. pierre, wilbekin ve motley ana rotasyondaki 8 oyuncudan üçü yok zaten kim oynasın amına koyim lebron'u mu kiralayalim bir aylığına? twitter'da "dört oyuncu olmayınca böyle olur işte transfer olmazsa" falan deniyor lan basketbol beş kişiyle oynanıyor zaten futbolda bile ilk11'den dört oyuncu gitse tepetaklak olursun dalga mı geçiyorsunuz siz? eleştirin zaten bugünkü görüntüyü eleştirmeyen, içine sindiren, kabul edenin fenerbahçeliliğinden şüphe duyarım da gerizekalı taklidi yapmayın. bugün kazanmamızın tek yolu olympiacos'un kötü oynamasıydı adamlar da geçen maç bıraktıkları yerden müthiş formla gidiyorlar her attıkları giriyor iki maçtır ne bekliyorsunuz?