yazar yazmaz yazan yazar7
profili

  • damla ersubaşı'nın uyuşturucu ile imtihanı

    trafikte nasıl insanlarla birlikte sürüyoruz işte kanıtı. kadın resmen zombiye dönüşmüş. yanında birisi olsa boynundan et koparması işten bile değil.

  • ikinci el otomobil piyasası

    araba almayı düşünüp de burayı okuyan kardeşim sözüm sana; hemen bugün al arabayı, yarın bile çok geç olabilir. burdaki ve burdaki gibi çok bilmiş o.çocukları yüzünden 2 sene önce çok pahalı diye 60.000'e almadığım, 1 sene önce "lan artık düşer o kadar da değil" diye 95.000'e almadığım i20'yi geçen hafta 165.000 liraya aldım içim kan ağlaya ağlaya.

    bakın yine aynı şeyleri yazıyor karaktersiz şerefsizler. kanmayın bu vicdansızlara inanmayın. yoksa seneye 230.000 liraya satarım size aracımı.

    en ucuz fiyat bugünkü fiyattır. alacaksınız hemen alın. yatırım tavsiyesidir.

  • 27 kasım 2020 zara black friday görüntüleri

    insanlar gayet güzelce mesafeli olarak kuyruğa girmiş bekliyor sırasını. ben de sandım ki içeriye hücum ettiler izdiham oldu falan.

    gayet normal ve insani manzaralardır.

  • istanbul'da geçersiz oyların tümünün sayılması

    ibb'ye bağlı kamu kurumlarının birisinde çalışıyorum. ayrıca ibb'ye bağlı bir spor kompleksine düzenli olarak yüzmeye gidiyorum. gerek iş yerinde gerekse spordayken herkesin elinde telefon herkes oy sayımı takip ediyor. herkes inanmış seçimi aldık ya döndürecekler öyle ya da böyle diye düşünüyorlar.

    ibb'ye bağlı aklınıza gelebilecek her yerde sivil polisler bulunduruyorlar. seçimi kendilerine döndürürlerse ve karşıt seçmenler buraları basmaya gelirse hazırlıksız yakalanmamak içinmiş. hatta havuza üyelik kaydımı yenilerken gişedeki elemanla güvenlik görevlisi arasında şöyle bir diyalog geçti:
    (güvenlik server odasından çıktı) - x ne arıyorsun orada?
    + ceset parçalıyorum işte hazırlık yapıyorum. (gülüşüyorlar falan bu arada)

    zarf atıyorum bazılarına ya gerek yok işte kaybettik adam aldı seçimi diyorum. olur mu ya reis bırakır mı hiç diyor adam. niye o zaman kabullenmiş gibi konuşmalar yapıyor dediğimde ise arka planda kalıyor bilerek, avrupa ve abd diktatör demesin diye diyor. ulan özrün kabahatinden büyük dişlerim kırıldı sıkmaktan var ya. bu pezevenklere göre doğruya giden her yol mübah.

    bazı arkadaşlar yazmış ya hani oyların yeniden sayılması imamoğlu'nu yüceltir bırakın saysınlar falan. yok öyle bir şey! senin benim gözümde tabii ki öyle ama bu arsız haysiyetsiz güruhun gözü para ve çıkardan başka hiçbir şey görmez. oy sayımı bittiğinde (imamoğlu'nun zaferi kesinleştğinde) tayyip çıksa dese ki: kardeşim vermiyorum belediyeyi, binali'yi de kayyum olarak atadım. 1 milyon kişi yenikapı'da kutlama yapar.

    bir an önce bitsin şu sayım da şu alçak namussuz yancı insanlar def olup gitsinler şuralardan. resmen bayram edeceğim.

  • recep tayyip erdoğan'a gazi unvanı verilmesi

    abi direkt allah diyin işte niye kasıyorsunuz ki?

  • apple'ın 299 dolarlık apple kitabı

    oldukça stabil bir kitaptır.

  • erkeklerden kadınlara giyim tavsiyeleri

    ne giyerseniz giyin, verirseniz sikerler. hiç ama hiç mühim değil giyim kuşam hep laf salatası.

    - berkecan sana vermek istiyorum.
    + olmaz nilsu yüksek bel pantolonunun içine gömlek sokmuşsun seni sikemem.

    ahahaha yok lan böyle bir dünya.