şu anadolunun ücra köşelerinden çıkıp, taşra üniversitelerinde okuyan, sikko ideolojilere mensup, eğitimsiz ve fakir ailelerin anti entelektüel, çaresiz çocuklarını karar verici makamlara getirmeyin bürokrasi içinde.
bugün sağa sola poz kesen, afra tafra yapan bir savcının perde arkasında nasıl bir hikaye var? şöyle;
mezun oluyor taşra üniversitesinden, akrabaları tutuyor bunu kolundan siyasi veya dini bir yapının karşısına çıkarıp "aha bu da bizim oğlan" diye takdim edip, referans olmasını istiyorlar. eleman boynu bükük, elleri önde bağlı kurbanlık koyun gibi duruyor :)
işte böyle savcı olup, sağa sola artistik yapıyorlar. bunlar önce bir hayatta tek başlarına bir şeyler başarabilsinler, ondan sonra onu bunu soruşturur yargılarlar.
kendi iradesi olmayan insanlar neyin hakimliğini savcılığını yapacak. battı balık yan gider kafası bu.
herseyden anlarim2 profili
-
2023/2024 anadolu adliyesi asgari rüşvet tarifesi
-
para ile kız tavlayacağını düşünen erkek
haklı erkektir zira türk kadını satın alınabilen bir metadır.
aksi halde; kel, göbekli, kıllı, barzo, keko ancak paralı tipitiplerin yanında karı göremezdiniz. hangi kadın sevdiği için takılır bunlarla..