hayribarbados3
profili

  • yunus akgün

    bir parantez açalım isterim.
    düşünün futbolcusunuz. takım ve taraftarınız sizden umudu kesmiş. transferiniz medyaya düşmüş. gideceksiniz bu belli. bir anda teknik bir kararla kendinizi on birde buluyorsunuz ve hiç bir müdahaleden sakınmadan, aman sakatlanırım transferin yatar ben zaten gidicem ne yapsam da yaranamıyorum, boşver demiyorsunuz, allah ne verdiyse oynuyorsunuz. işte durum tam olarak bu.
    herşeyi eleştirebiliriz ama bir an durup şu karakterin hakkını vermemiz lazım bence. bu çocuk bugün alkışı haketti.

  • istanbul'da ev kiraları

    ya şuanda oturduğumuz ev kentsel dönüşüme giriyor. bulunduğumuz bölgede 16k altında kira yok. biraz eli yüzü düzgün istersen 20k. arkadaşlar piyasanın boku çıktı. fiyatlar günlük güncelleniyor. emlakçıların bir çok ilanı piyası yükseltmek için tuttuğu kanaatindeyim. 5k istenen ev üç ayda 23k oldu. kardeş ülkede bu sürede hiçbir şey bu kadar yükselmedi. arıyoruz, yabancıya diyor. başkasını arıyoruz kapora verildi diyor. ama evler ilanda devam. bence talep gördükçe fiyatlar yükseliyor. devlet eğer devletse çok konuşmasın işini yapsın, iki senelik üç senelik tavan fiyat uygulamasını zorunlu kılsın. yapamıyorsa da siktir olup gitsin. uyuyamıyoruz stresten, biz napıcaz korkusundan. suriyeli olsam başvuracak bir kapım olurdu, türk oğlu türk olduğun için kimsenin umrunda değiliz. bize kader planı, yabancıya ensar. yersen.

  • 24 kasım 2022 brezilya sırbistan maçı

    ya bişey söylemek istiyorum. maçın analizi bir yana, şu dünya kupası maçında yeşil çimlerde görülen sarı üst-mavi alt-beyaz konç kadar ikonik bir forma var mı bilemiyorum. dünya kupasının tadı tuzu resmen bu görüntü. efsane forma. efsanelerin milli takımı. havası bile dünya kupasının tadını almaya yetti. pele, ronaldo, ronaldinho gözümün önünden geldi geçti, cam şişede buz gibi kola içmek gibiydi be.