karasulardanbiri4
profili

  • ela rümeysa cebeci

    desteklediği kişiler yarın şeriat getirirse ilk kendisi kaçar.

  • kürt yediği ayazı unutmaz

    kürt: o nasıl ayazdı aq

  • tesettürlü bacının huzur veren paylaşımları

    biraz akıllı olun artık. inançlı ve dindar insanların böyle davranmasını eleştirmeyin ki din yavaş yavaş etkisini yitirerek tamamen hayatımızdan çıksın. ne meraklısınız milleti kökten dinci yapmaya!

  • 13 kasım 2022 internete erişimde sorun

    internet gitti sandım 2 kere modemi resetledim, aktrolün biri gelmiş muhalifler kafayı yemiş diyor.

    edit: hem bilgisayardan hem de telefondan vpn ile internete bağlanıyorum. az önce liseye giden kız kardeşimin de telefonuna vpn kurduk internete girebilsin diye. aynen kafayı yedik, internet sorunu yok.

    edit 2: vpn nasıl kurulur tarzında iki soru geldi o yüzden bilgisel amaçlı bu editi yapıyorum.
    android için: google play'e girip super vpn yazın ve indirin, indikten sonra açmak için tıklayınca bir kaç izin isteyecek verin, ardından açılan ekranda connect yazan yere tıklayarak vpn'e bağlanmış olursunuz disconnect'e döner o connect yazısı, bağlantıyı kesmek isteyince disconnect'e tıklayın.
    bilgisayar için: google'a girip planet vpn yazın ve çıkan sonuca girip chrome'a ekle butonuna tıklayın, ardından google arama ekranına girin, sağ üstteki butonlar arasında uzantılar olacak oraya tıklayıp açılan sonuçlar arasından indirdiğiniz vpn'e tıklayıp ardından açılan sayfada bağlan butonuna tıklayın, kesmek isteyince bağlantıyı kes seçeneği çıkacak aynı adımları takip ederseniz.

    edit 3: vpn kullanmak suç mu diye düşünenler için göstericiler hukuk bürosu'nun açıklamasını aynen ekliyorum:

    vpn programları ya da siteleri kullanmak, bunlarla erişim sağlamak, vpn programı sahibi olmak da suçlu yapmaz. vpn programları özel bir ağdır ve farklı bir ülkeden giriş yapmanızı sağlar, bu durumu kötüye kullanmak kullanıcının nezdinde olan bir durumdur.

    vpn kullanarak ileride daha farklı kısıtlamalardan kaçınabilirsiniz, vpn kullanmaktan korkmayın.

    edit 4: tüm cihazlar için donanımhaber.com'da bugün açılmış bir vpn başlığı . telefondan girip başlığı ve vpn'i göremeyenler seçenekler arasından mini sürüm'e tıklayabilir. olur da siteye giremezseniz site çökmüş demektir ya da vpn düzgün çalışmaz ise ios cihazlar ve diğer tarayıcılar için maalesef benim önerebileceğim başka bir vpn yok. (@standartuye nickli yazardan öneri olarak gelmiştir)

    edit5: @elmali kurabiyeee nickli yazardan gelen mesajı aynen aktarıyorum: merhaba. boşuna uğraşmışsınız. opera var tarayıcı. kendinden vpn var :) istediğinizde açıp istediğinizde kapatıyorsunuz

    edit6: @camdan dusen pimapenci nickli yazardan gelen mesajı aynen aktarıyorum:
    urban, thunder vpn ve vpn gate full ücretsiz kullanılabiliyor hocam.

    şurada anlatılmış detaylıca nasıl kurulacağı falan da.

    https://eniyivpnler.com/urban-vpn/
    https://eniyivpnler.com/thundervpn/

    eklerseniz faydalı olabilir ücretsiz vpn portföyünü genişletmek için.

    not: çok önemli bir şey olmadıkça daha fazla edit yapmayı düşünmüyorum, yoruldum.