interstellar soundtrack5
profili

  • z kuşağının aldatmayı normalleştirmesi

    bakın kim ne derse desin bu kuşakta ciddi ahlak sorunları mevcut. evet eski kuşaklar masum, sütten çıkmış ak kaşık değiller. ama z kuşağı olarak adlandırılan kesim açık ara alıp başını gitmiş durumda.
    her yolu mübah gören bir anlayışa sahipler. bir şeyi elde etmek için ahlak kriterlerini çok çabuk yok sayiyorlar. herkese her şeye karşı agresifler. her şeyi hemen olsun istiyorlar. bir sorun çözümünde adım adım ilerlemek yerine koşarak gidip etraflarında ne varsa devirip sorunu daha da buyutuyorlar. görünüş her şey onlar için. gözlere hitap edip ilgi odağı olma hevesleri yüksek. sandıklarının aksine bilinçli olma, ne istediğini bilme, pratik zekalı olma gibi özelliklerden kaynaklanmıyor bu durumlar. tamamen arsızlıktan kaynaklanıyor.
    bu arsızlık seviyesinde aldatmak onlar için normal bir durum haline gelmiş. bu kuşağın çocukları ya ne bok yediniz siz deyip z kuşağının hatalarına dusmeyecekler ya da bok cukuru gibi bir topluma donusecekler. maalesef durum bu.

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    orospu üst komşu ve onun çocuğu!!

  • balıkesir'de bulunan işkence çiftliği

    suçluları ayakkabı numarasina varana kadar bilen bir emniyet teşkilatının bulunduğu ülkede yaşanan olay.

    edit: kıçından anlayan bir yazar polis uyuşturucu mu satıyor suça ortak mi demiş. yok aktrollcum süleyman soylu dedi ya ayakkabı nosuna kadar biliyoruz diye. onu diyorum. hazır biliyorken suç işlemeden onleselermis.

  • aracındaki start-stop yüzünden ceza yiyen adam

    fahri trafik mufettisligi denilen sacma sistemin magdurudur. bunlarin alkollu bir arac sahibine veya trafikte makas atan bir surucuye ceza kestiklerine denk gelmedim. hele cakarli araclara ilistiklerini hic gormedim. ya park halindeki araclar ya da kavsakta motoru duran araclar. acaba benim aracimda neden start stop yok diye mi dusundu?

    edit: ozelden epey bir yardirmis ftm ve savunucusu olan yazarlar. oncelikle bugune kadar iki defa eds cezasi yedim o da 15 dakikalik park suresini asmaktan. onu da kayitli goruntulu gonderdiler. yani oyle sis fari abart egzos kullanmis biri degilim bahsettiginiz gibi. bu sozde mufettislerin yazdiklari cezanin ispati yok kaydi yok ceza tutanaginda. sanki kiramen katibin amel defteri yaziyor.
    iki yazar duzgun bir bicimde cakarli araclara ceza yazdiklarini ama sonrasinda devletin ceza gonderip gondermedigini takip edemediklerini soylemis. isini iyi yapan herkese saygi duyarim o iki yazara tesekkurler. ama bu genel durumu degistirmiyor ne yazik ki.

  • 10 kasım 2022 otobüste darp edilmem

    görsele darp raporu ve şikayet dilekcenizi eklemediginiz sürece kimsenin inanmayacagi atmasyondur. buram buram troll koktu ortalık.

    başlık sahibinin editine edit:
    sandığının aksine solcu değilim. türkiye'deki hiç bir siyasi fikir ülkenin gerçek sorunlarını çözmüyor. ama esas sorun kendini muhafazakar olarak tanıtan kesimin (senin de dahil olduğun) böyle ayak oyunları ile algı yapmaya çalışması. ne yazık ki temsil ettiğinizi iddia ettiğiniz değerlerin itibarını ayaklar altına alıyorsunuz. şimdi bu yaptığınla matah bir şey çıkardığını zannediyorsan yanılıyorsun. bu tutumun yüzünden karşıt fikirli olan iki insan çatışır ve buna ne denir bilir misin? bilmen lazım. "fitne" fitne için kuran ne der aç oku.