workingdays5
profili

  • masada erkek varken garsonla muhatap olan kadın

    karşımdaki erkek benim siparişimi garsondan önce sorup öğreniyorsa bana uyar fakat yüzüme mal mal bakıyorsa garsona kendi siparişimi veririm bunun görgüyle ne ilgisi olduğunu hala çözemedim.

    garsonun neden hep erkek olabileceğinin düşünüldüğünü merak eden kadındır ayrıca. çok saçma.

  • çanakkale'deki sarıklı sakallı polis

    sakalları 1 günde mi uzamış dediğim polis. bu kadar zamandır bu adam nasıl polislik yapıyormuş acaba?

  • big brother türkiye

    gündüz programında elenen yarışmacılarla içeridekilerin gayet rahat rahat dedikodusunun yapıldığı yarışma (!) elenenler funda isimli garip insanın aslında hiç de mutaassıp olmadığını, normal hayatında gayet açık saçık giyinip, girip çıktığı ortamların hiç de lanse ettiği gibi yerler olmadığının altını çize çize belirttiler ya oh içimin yağları eridi. bu funda denen ne olduğu belirsiz kadının ev içindeki kadını erkeğin altında gören, hüseyin denen herifin kadını her aşağıladığında onaylaması vs. o kadar mide bulandırıcı ki zannedersin mini etek giydiğinde babasından dayak yemiş. çağla'nın eteğine bile karışıp da üstüne değiştirmesini dikte etmesi bile kıskançlığının ve yalancı mutaassıplığının bir örneğidir. dilerim ki bu kadın açık saçık tüm fotoğrafları ile ifşa edilsin. ayrıca poposuna sopa sokulmuş gibi yürümesinin sebebi dizlerini kırmadan yürümesi ve o giydiği iğrenç dolgu topuk ayakkabılardır. düztaban zannedersem.

    seda isimli kadın ise o kadar mide bulandıran bir karakter çiziyor ki anasına babasına yazık. millete onur'dan hoşlanmadığını söyleyip de çağla'nın gözü önünde onur ile oynaşması nasıl bir kadın olduğunun adını koyar, onu da siz söyleyin artık. bu kadar ahlaktan, namustan bahseden hüseyin ve funda'nın seda ve onur'a ses çıkartmayıp milletin eteğine, dekoltesine karışması ise tam bir rezalet.

    endemol şirketi ve asuman krause, kadına şiddeti gayet normal bir şeymiş gibi sunmaya devam ettikçe rtük şikayetleri artacaktır. asuman isimli sunucunun cumartesi elemesinde şiddet görmüş gökçen'i sıkıştırması ve yaşadıklarını anlattırmaya çalışması hatta ısrar etmesi ise hiçbir etik kurala uymamaktadır. ulan hiç mi utanmaz bir insan bunu ekranlarda şiddet görmüş bir kadına sormaya.

    eyyorlamam bu kadar. lanet gelsin.

  • sınırı açar suriyeli mültecileri üzerinize salarız

    burhan bu aralar çok zombi filmi izlediğinden etkisinde kalmış herhalde dediğim beyan. suriyeli mültecileri zombi olarak gören arkadaşımızı revire yolluyoruz.

  • 1 kasım'da oyum akp'ye

    aynen kudur'dan sonrasını okumadığım saçma düşünce.. akp'li düzeysizliği. sözlük adam alırken kriter koysa ya.