ikizleretekke4
profili

  • aylık geliri 100 bin lira olan erkek

    tabi ki bu parayı ve daha fazlasını kazananlar vardır buna sözüm yok. adam okumuştur, ticaret yapıyordur ya da yurt dışındadır, gemici vs neyse artık, hepsine tamam. helal hoş olsun sözümüz yok.

    ama 100k para mı bu devirde diyene de söverim kimse kusura bakmasın. bu ülkenin belki de %90'ı bu paranın altında kazanıyor. elbette herkes kazancına göre harcayabilir ama burada çoğu insan 17k-50k arası kazanıp da geçinmeye çalışırken 100k da para mı dersen, küfürü de yersin.

    lütfen, biraz empati yapmayı deneyin. bir şey kaybetmezsiniz.

  • 19 mart 2024 fenerbahçe milano maçı

    gayet zevkli, adil ve heyecanlı bir mücadele oldu. spor bu, biri kazanıp biri kaybedecek elbet. keşke futbol maçları da böyle olsa da yeneni tebrik edip geçsek.

    bir fenerbahçeli olarak yine gurur duydum. hangi branş olursa olsun hep en üst düzeyde ve zirveye oynuyoruz. en kötüsü futbol işte hesap edin.

  • ikinci el otomobil piyasası

    bazıları gerizekalı mı yoksa kasti mi yapıyorlar cidden bilmiyorum.

    şu enflasyonda araç piyasası 2-3 aydır aynı hatta çoğunda az da olsa düşüş var. gelmiş düşüş yok diyor. ulan fiyatın aynı kalması bile düşüş sayılır işte bunun neyine itiraz ediyorsun.

    bir diğer gerizekalı tayfa da fiyatların yükselmesi için dua edenler. 3-5 kuruş para kazanacağım diye ülkenin geleceğini karartanlar, insanların fakirleşmesi için çabalayanlar. onlara gerizekalı demek mi daha doğru olur vatan haini demek mi emin değilim.

  • 45 yaşından sonra bile güzel olan kadın

    20 yıllık eşim.

    her geçen gün daha da güzelleşiyor. başkaları için öyle olmayabilir ama kimin umrunda. yaşlanması da güzel, yıllanması da...