elinde o bayrakla hilafet diye bağırmıyor musun? tevhid bayrağı olmuş, hilafet bayrağı olmuş, suud bayrağı olmuş beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren o mitinglerin filistin için değil, ülkemdeki rejimi değiştirmek için olduğunu biliyor olmam.
edit : https://www.birgun.net/…i-islem-baslatilmali-495394
lining3 profili
-
kelime-i tevhid bayrağını hilafet bayrağı sanmak
-
kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar
o yıllardaki kaliteli doğal ürünler bugün organik adı altında fahiş bir fiyata satılıyor ki toplumun büyük kesimi için lüks değil ultra lüks.
bugün ise o saydıklarınız sentetik ve yine toplumun büyük bir kesimine göre lüks ve alamıyorlar. alabiliyor olsan bile eski tadı alman imkansız. -
dizel araç kullananların son durumu
yazan oldu mu bilmiyorum. şahısların kendi özel dizel araçlarını dert edinceye kadar, dizel fiyatlarına gelen zammın kullandığınız her ürüne ne kadar yük getirdiğini dert edinebilseniz keşke.