good natured person5
profili

  • mossad'ın hamas'ın operasyon'undan habersiz olması

    bölge ile ilgili birçok belgesel izlemiş ve kitap okumuş biri olarak söylüyorum bu imkansız bir olay. hamas'ı mossad kurdurmuş mudur bilemem ama bu operasyondan habersiz olma ihtimali lotonun her hafta size çıkma ihtimali kadar düşük. israil dünya kamuoyunda işgalci olarak görülüyordu. ellerine büyük bir fırsat geçti. israil 'in 11 eylülüdür bu operasyonlar. muhtemelen iran'ı da içine alan bir işgal sürecini başlatabilir abd ile birlikte. büyük resim, komplo filan yazmayın. 11 eylül'ü el-kaide'nin cia'den habersiz yaptığını düşünüyorsanız sizinle zaten konuşacak bir şey yok.
    edit: israil'in vatandaşlarını çok düşündüğünü ve onları feda etmeyeceğini söyleyen insanlar gördüm bu başlıkta. siz bu yaşa iyi gelmişsiniz. ben mossad çok güçlü diye bir ifadede bulunmadım ama böyle kapsamlı bir saldırıdan haberi olmaması imkansız. gazze tamamen kapalı bir yer. filistin ile bile bağlantısı yok. bir şey bilmeden konuşuyorsunuz.
    edit 2: kanıtın var mı yazmışlar . böyle bir şeyin kanıtı olur mu 7 yaşında çocuk musunuz? azıcık mantığınızı kullanın. israil hükümeti çok zor durumdaydı. protestolar çoğalmıştı. adamların tam da ihtiyacı olduğu anda tarihte olmayan bir saldırı şu anki teknolojide gerçekleşti olaya bak sen. 24 saat izleniyor drone'larla . aynı şeyi tekrar tekrar yazmayın mossad'ı çok büyüttüğüm yok. bu bir intihar saldırısı olsa tabii ki haberleri olmayabilir ama bildiğin motorlarla sınırı geçerek saldırıyorlar. izleyin görüntüleri komedi.

  • fc 24

    kadın futbolcu ne ya iyice boku çıktı. kardeşim kadın koyacaksan da ayrı bir şekilde koy oynayan oynasın. ben kadın erkek karışık aynı takımda maç yapmak zorunda mıyım. adam koca kas yığını kadın cılız bir şey fizik gücü kadının daha yüksek. bu ea parayı bulacağım diye bokunu çıkartıyor. activision firması da aynı. mw2 oynuyorum pembe bir elbise ve topuklu ayakkabı giymiş bir karakter oradan oraya zıplıyor. böyle saçmalık olur mu. popüler kültürde ergenlere iş yapacağım diye iyice sıçtılar her şeyin içine.

  • şehit polis memurunun çocuklarının bakışları

    görsel
    dün şehit edilen polis memuru hakan telli'nin iki kızı vardı. şu bakışlar bize çok şey anlatıyor aslında. bir yanda hüzün, bir yanda öfke...aynı zamanda çaresizlik. ben bunu en yakın arkadaşlarımdan biri olan (bkz: said uslu) şehit edildiği zaman yaşamıştım. en çok da çaresizlik insanı kahrediyor. ateş düştüğü yeri yakıyor. bu ismi çoğumuz unutacağız. gündelik yaşamlarımıza döneceğiz ama bu çocuklar unutmayacak.bu bakışları siz de unutmayın. bölücüsü, pkk-dhkpc destekçisi, hapçısı, gaspçısı birilerini gördüğünüz zaman; onların ağzından barış, sevgi gibi sözcükler döküldüğü zaman bu bakışlar aklınıza gelsin...

  • öğretmenler gününün velilere yük olması

    öğretmenlerin bunu velilere bizzat demesi gerekir bence. 300-500 liralık hediyeler için kendinizi küçük düşürmeyin. burada parası da önemli değil tabii ama bence çok küçük düşürücü bir durum. öğretmen olsam bir liralık hediye almazdım. yapmayın bu sizin elinizde. bakın millet nasıl konuşuyor arkanızdan. emin olun çoğu para verirken böyle düşünüyor. ..

  • kurtlar vadisi vs ezel

    kurtlar vadisi (1-97) dizi filan değil. eski türkiye'nin kendisi. pala karakteri bile hala nasıl iz bırakmıştır? bir düşünün. kurtlar vadisini bir dizi kabul edip diğerleri ile karşılaştırmak mantık dışıdır. diğerleri de iyi dizi olabilir ama kurtlar vadisi bambaşka boyuttur. böylesi bir daha gelmedi gelmeyecektir de.