warchitekt4
profili

  • türkiye'deki mimarinin çok kötü olması

    mimari kötü değil şehirleşme kötü, ülkenin durumu da malum, arsa sahibi hiç kimse arsasına lux, kaliteli bir tasarım istemiyor, herkes en az arsaya en çok daireli ve en ucuz yapıyı yaptırmak istiyor. sanki mal sahibi konsept proje istiyor da mimarlar mühendisler gecekondu tasarlıyor sanıyor herkes.

  • bla bla car'daki ölücü yolcular

    uzun zamandir kullanmamıştım, şehir dışı işleri için bu ara çok sık gidip geliyorum, dün yükleyip ilan verdim gideceğim mesafede aracım (şirket değil kendi aracım yakıtı da kendim alıyorum) 800-1000 tl civarı yakıt yakıyor, aynı güzergahı otobüs 290 liraya gidiyor.

    istediğim fiyat 200 tl, herkes mesaj atıp 50 - 70 tl ye gitmek istiyor , bu fiyat yolda içtiğim bir kahveyi bile karşılamıyor, hem kapıdan alınsın istiyor hem gideceği yere bırakılmak istiyor hemde otobüse göre 2 saat erken gidecek ve para da vermeyecek, hepiniz mi ananizin amindan kurnaz doğdunuz ben gittiğim yolculuklarda parasını verip birde yemek ismarliyorum.

  • semih soyalp ali gündüz ilker karakaş

    görsel
    görsel
    görsel
    son zamanlarda bir olaya bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum, sizi bu devletin memuru yapana da, sizi muhendis yapan üniversiteye de sizi yetiştiren aileye de lanet olsun.
    -ali gündüz 1986 ankara, iş müfettişi
    -semih soyalp, 1986 ankara. tai’de elektrik mühendisi.1 taksirli yaralama.
    -ilker karakaş, 1987 malatya, 2 suç kaydı var.
    benzer o.cocuklari aramızda geziyor.
    görsel

  • 4 eylül 2022 mke ankaragücü beşiktaş maçı

    cik biyiksin finirbihcim, e siktir git orda yaz burda ne işin var göt.

    tanım: futbol müsabakalasi

    edit; s.aleykum kartal geldi
    görsel