loading 99 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii4
profili

  • türk kızları neden bu kadar egolu

    havasından yanına yaklaşılmaz tanıdığım bir hatun vardı. bir şekilde polonya ya yerleşmiş. geçen instagram da gördüm orada kendine işid militanı tipli pakistanlı sevgili yapmış. polonyalı kadınların güzelliği yanında yerle yeksan oldu tabi. bula bula kendine bedevi sevgili bulmuş. sınırdan dışarı çıkınca o egolu halleriniz böyle yok oluyor işte.

    edit: mesaj atan ve tepki gösteren kadınlara göre paki erkekler türk erkeklerini donunda sallarmış. hadi yallah pakistana o zaman.

  • rte kaybettiğini anladığında vereceği ilk tepki

    yok öyle koltuğu bırakmaz felan. o kadar da abartmayın oha çüş artık. seçim sonucunu tanımıyorum demek, anayasal düzene başkaldırı demektir. ne kadar yozlaşmışta olsa devlet kurumları buna izin vermez. bir avuç insan harici kimse arkasında durmaz. bu kadar da kötümser olmayın. o seçim kaybedilmemesi için herşey ama herşeyi yapacaktır orası ayrı.

  • fb'nin 2014'ten beri şampiyon olamamasının sebebi

    bunun sebebini heykelini diktikleri alex de souza kitabında net bir şekilde açıklamış;

    "bana avrupa düzeyinde mücadele edecek bir takım kurulacağını söylediler, ancak geldiğimde böyle olmadığını anladım. sanki galatasaray karşısında kazanmak, bütün hedeflerden daha önemli gibiydi."

  • türkiye'de gerçek ilerlemeyi başlatacak olan adım

    son seneye kadar azalmış olsa da düşüncelerimde ülke'nin bir gün gelişmiş bir ülke seviyesine yükseleceği umutları vardı. geçtiğimiz bir kaç sene çevremi ve toplumu odaklanarak gözlemledim. azınlıkta olan içi güzel insanları kenara koyuyorum lakin içinde bulunduğumuz toplum ahlaken çökmüş, cehalet tavan yapmış, diğer canlılar gibi sadece içgüdüsel olarak yaşamaya evriliyor. herkes birbirini dolandırma peşinde, erkeklerin tek hayali para ve kadın. kadınların tek hayali zengin erkek. zeki insanlar ülkeden kaçma derdinde. arkadaşlar, akrabalar kıskançlık, fesatlıkla yatıp kalkıyor. gençler gelecekten umutsuz beyinleri sosyal platformlar ile yıkanmış, orta yaş üzeri makarnasını yeyip ahaber izlerken şükür duasında.

    kibar, terbiyeli, eğitimli insanın toplum genelinde ezik ve dışlanır olduğu bir ülkede yaşıyoruz, 85 milyon+15 milyon ne olduğu belirsiz insan yığınını barındıran geri kalmış bir ortadoğu ülkesi ileri mi gidecek sanıyorduk? umarım bu günler mumla arayacağımız günler olmaz.