kralicekocburcu1
profili

  • hepsiburada.com'un sahte apple ürünleri satması

    504786829 numaralı sipariş numarası ile '' apple airpods pro bluetooth kulaklık mwp22tu/a (apple türkiye garantili) '' başlığı adı altında 2020 sonuna doğru hepsiburada.com üzerinden bir airpod pro satın aldım. geçen hafta şarj olma sıkıntısı sebebi ile zorlu center apple mağazasına gittim.

    görevli airpodu eline alır almaz bu ürün gerçek değil dedi. nasıl oluri kutusu burada seri numarası var , içinden tüm ürünler çıktı .bir sürü airpodu kullanan kişi farkında varmadı bu kadar benzer bir ürün nasıl olabilir diye hayretle yüzüne baktığımda çok fazla bu tarz ürün geldiğini söyledi.

    özellikle kapak içinde bulunan yazı fontu ve kapağa ışık tutulduğunda içinin şeffaf olması ile sahte olduğunun anlaşılabileceğini söyledi.

    aldığım ürünün sahte olduğunu öğrendikten sonra şarjın çabuk bitme, ürünü kullanırken kendi kendine kapanıp açılma vb pek çok durumun aslında orjinal olmamasından kaynaklı olduğunu anladım. hemen hepsiburada.com dan aldığım satıcıya mesaj attım ama satıcı yok.

    durumu hepsiburada.com a bildirdim. konu ile ilgili destek merkezine yazdım. apple dan ürünün sahte olduğuna dair bir belge almamı istediler. mağazada bana yardımcı olan personelin söylediklerini yazarak ürüne ait fotoğrafları yollayınca benimle bir iade kodu paylaştılar. ürünü satıcıya iade etmemi ve inceleme sonucu gerçek olmadığına karar verilirse bana para iadesi yapılacağını yazdılar.

    ürünün gerçek ürün ile değiştirilmesini ücret iadesi istemediğimi söyledim. bu konuda inceleme olmadan bir bilgi veremeyeceklerini aktardılar. bir kaç gündür aynı
    yazışmalar tekrarlanıp ben değişim konusunda ısrarcı olunca bugün hepsiburada.com un müşteri hizmetlerinden aradılar.

    konuyu kendilerine tekrar anlattım. ürünü satın aldığım firmanın hangi apple dan tedarik ettiğine dair bir belgeyi hepsiburada.com ile paylaşıp paylaşmadığını sordum. sonuçta bu ürünü kendisi üretmediğine göre dünya üzerinde herhangi bir apple mağazasından tedarik etmiş olması gerekiyor. ama müşteri hizmetleri böyle bir bilgiyi benimle paylaşamayacaklarını söyledi. ayrıca hepsibura.com apple adı altında bir ürün satarken ben bu ürünün gerçek olup olmadığını sorgulamak zorunda mıyım?

    bende ücret iadesi istemediğimi, ürünü aldığım fiyatın şuan 3 katına satıldığını ve aynı ürünü tekrar alma imkanım olmadığını söyledim. müşteri hizmetlerinin cevabı muhteşem.

    ''sizi anlıyorum.'' dedi.

    hepsiburada.com bu ürünleri satış tedariklerinin nereden yapıldığını sorgulamadığı için binlerce markaya ait sahte ürün satışını yapıyor. siz de apple türkiye güvencesi ile satılan bu ürünün gerçek olduğunu düşünerek alıp hepsiburada.com eli ile dolandırılmış olabilirsiniz.

    aldığınız ürünün sahte olduğunu öğrenirseniz de hepsiburada.com yaşadıklarınızdan dolayı maduriyetiniz konusunda ''sizi anlayacaktır.''

    maalesef başka bir şey yapma gereği duymuyorlar.

    edit: ürünü aldığım fiyatı ve hepsiburada.com dan gelen mesajların görsellerini ekliyorum.

    aynı tarihlerde apple da bu ürün 1.699 tl 'di. şuan apple in sitesinde 5.399,00 tl.

    görsel
    görsel