dark gray5
profili

  • ateistlerin cehenneme gidince söyledikleri ilk söz

    evreni yoktan var ediyor, ama belirli titleları olan melekler falan var. ne bileyim arada toplantı set ediyorlar. bir toplantıda tartışma çıkıyor, oldukça prezentabl olan şeytan beyi işten atıyorlar. o da çok içerleyip kendi limited şirketini kuruyor.

    beyaz yakalılar bu şirkete girmek için (bkz: kpps) gibi bir sınav var ona çalışmaları gerekiyor ama torpil var. başarılı da olsan şirketin elemanı değilsen almıyorlar. ancak başka şirketten istifa edip başvurabiliyorsun.

    şirketin dress kodu var. dekolte falan giyemiyorsun. patron yasaklamamış ama patrona yalakalık yapmak isteyen bazı eski müdürler " bak patron "açık saçık gelmeyin, bazı arkadaşların dikkati dağılıyor, iş veriminiz düşüyor" dedi" diyor.

    arada sıkılıyor, çalıştırdığı bazı beyaz yakalara acayip yetkiler veriyor. konforları bozulan diğer beyaz yakalılar da bunları kıskanıp arkalarından iş çeviriyor. departman karışıyor. sonra genel müdür " bu adam artık bu departmanın art direktörü " diyor. bölüme yeni kurallar falan geliyor. bir sürü kişi haksız yere işten atılıyor.

    bu bildiğin (bkz: the office) değil mi? öyle anladım ben.

  • teoman'ın tarkan kadar saygı görmemesinin sebebi

    bu durumun teoman'ın pek de sikinde olmamasından kaynaklıdır.

  • 31 mayıs 2023 ekmeğin 6 lira olması

    banane anasını satayım. asfalt yalasınlar. en az 15 tl olması gereken zam.

  • doktorun oğlumun tahlillerine bakmaması

    beyler okumayın! noktalama işareti yok. duramadım ve hızla paragrafın sonuna çakıldım. noktalamasız tahlil olayıdır.

  • tiktok fenomeni iki erkeğin nişanlanması

    iki adamın nişanından, sevişmesinden sanane? seni mi kündeye getiriyorlar? seni aralarına alıp tost mu yapıyorlar? böyle şeyleri görünce hemen dinden mi çıkıyorsun? o kadar inançsız mısın?

    beni ilgilendirmeyen durumdur.

    çomar editi: mantalite aşağıdadır. mesaj atacak çomar, aşağıdaki görselden kendisine verilecek cevabı görebilir.

    görsel