nickimyokfikrimvar2
profili

  • arda güler

    bu nasıl bir kıskançlık, bu nasıl bir nefret anlamak mümkün değil. bir tane çocuk çıkıyor, 18 yaşında, real madrid diyor ki sana 30 milyon euro ödüyoruz, geliyorsun güzel kardeşim. bu kadar büyük bir yatırım yapan takım iki tane hazırlık maçında çocuğun sakatlığı yüzünden oynatmıyor riske etmemek için, fakat bizim kıskançlar çıkmış nefret kusuyor. kroos çıktı açıklama yaptı, ben daha önce bu kadar olgun bir genç oyuncu görmedim diye, yooooo, okurlar mı ? kardeşimiz antrenmanlarda döktürüyor, her gün başka bir videosu çıkıyor, onuda büyük ihtimalle biz finanse ediyoruzdur.

    bu kadar toksik bir millet yok dünyada. başarıya karşı inanılmaz bir nefret var bu ülkede. kıskançlık öyle bir düzeyde ki, elemanın yaptığı bütün gün mastürbasyon, ama gelip buraya sanki bana menajer, journaliste, gelmiş burada ahkam kesiyor '' kiralanacak amkkkkk!!!!! '' diye. oğlum, biraz mental sağlığınıza dikkat edin lan. biliyorum, zor, kolay değil fakat bu kadar nefret bir insana fazla.

  • jorge jesus

    geçen sene bayern'in, barcelona'nin ve dynamo kiev'in oldugu sampiyonlar ligi grubundan benficayi 8 puanla barcelona'nin onunde sampiyonlar ligi grubundan çikarmis bir hocaya avrupa kupalari için demode bir hoca demek nasil bir kafanin urunu ise o kafaya erismek istiyorum. hemen, simdi.

    edit : fenerbahçemize iki sene içerisinde en az uefa kupasinda final oynattiracak kurt hoca.