de nada querida4
profili

  • evli biriyle ilişki yaşamak

    eğip bükmeye, farklı kalıplar içerisine sokmaya gerek yok; net orospu çocukluğudur.

    ''büyük konuşmayın'' diyerek normalleştirmeye çalıştığınız şey anneniz için de geçerliyse belki o zaman bir muatabakata varabiliriz ama bakayım; yok yok net orospu çocukluğudur.

  • katar'ın dünya kupası için taraftar kiralaması

    eğlencenin yasak olduğu, bırakın kadınları erkeklerin dahi sıkı dini kanunlar adı altında yönlendirildiği bir ülkede organizasyon yapıp katılımcı taraftarlar için ''uyulması gereken davranışlar'' broşürü bastırırsan böyle götünde patlar işte. çözüm ise tam olarak iq'su ayakkabı numarasından hallice olan çöl maymunlarına yakışacak cinsten, o da paraları var diye.

    peki sorarım sana vizyonsuz ortadoğu köpeği; elin alem yapmaya düşkün avrupalısı, güney amerikalısı neden gelsin senin ülkene kardeşim, salak mı bu insanlar? ülkemi temsil eden bir spor takımını destekleyip kafa dağıtmak amacıyla katıldığım bir organizasyonda neden senin bana dayattığın ve benim inancımda yeri olmayan sikindirik kanunlara uyayım?

    benim asıl anlamadığım nokta ise tüm rüşvet süreci belgelenmiş ve sembolik de olsa birtakım cezaların verildiği, üstelik de yapımında 12.000'den fazla insanın öldüğü söylenen, dünya nüfusunun neredeyse üçte ikisinin takip edeceği ve yine dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan bu etkinliğin neden hala katar'dan alınmadığı. sanırım burada da klasik batı ikiyüzlülüğü devreye giriyor. kapalı kapılar ardında dönen rüşvetlerin miktarını tahayyül edemiyorum.

    büdüt : piçleri kudurtmuşuz yine. tarih boyunca türklerden hep nefret etmiş ve her fırsatta sırtından vurmuş bu arapların taşağını yalamak istiyorsanız sizi tutan yok, siktirin gidin arap ülkelerine.

    islam cumhuriyeti kuracakmış, bak bak piçe bak! al bak, kurarsın!

    görsel

  • ali babacan'ın aydın'da yediği tarihi ayar

    ''siz provokasyon yapıyorsunuz''

    ne provokasyonu lan? kadın doğru söylüyor işte! bu ülkenin bu durumda olmasının en büyük aktörlerinden birisi de sensin, yalan mı?

    t: bir ablamızın eski bir akp'li siyasetçinin içinden geçmesiyle sonuçlanan ayar.

  • su da içmeyiverin diyen akp'li herif

    ''zabah evde içeceeğaann öyle çıkaceeğaann'' şeklinde savunma cümlesi kuran çemçük ağızlı bir heriftir.

    olm bir de bu heriflerin tipi hiç mi değişmez ya! cehaletin ete kemiğe bürünmüş hali resmen.

    işte bu heriflerin torunları çok değil, 20 yıl içerisinde hesap soracak bu dinozor kitleden.

    edit : bazı arkadaşlar özelden yazmış ''bize giren girdi bu adamlar da 20 yıla ölürler zaten'' diye. abi adamlar yıllardır kuru ekmek yiyerek geçinen walking dead'ten hallice yaşam formları zaten, hiçbir bok olmaz bunlara rahat olun. bir de cehaletten ötürü mütemadiyen mutlu herifler, sıfır stres yani..