mahserin 4 sovalyesi6
profili

  • kediler başlık açabilse olacaklar

    (bkz: köpeksiz sokaklar istiyoruz)

    her gün onlarca kedi başıboş köpekler tarafından parçalanıyor.

  • havrita kapatılsın

    köpek istismarının en büyük şüphelileri, onlara en yakın olup en çok zaman geçirenlerdir. 3-4 sene önceki vahşeti hatırlayın. sözde hayvan hakları derneklerinden bazıları dört patisi kesilen zavallı yavru köpek için sen kestin, hayır sen kestin deyip birbirlerini suçlamıştı. keza geçen sene hayvanlar üzerinden para kazanan genç bir kadının evinde de ölü köpekler ve kediler bulunmuştu. maalesef bazı şerefsizler hayvanlar üzerinden para kazanmak için her türlü caniliği yapıyorlar. dolandırıcılıktan, adam yaralamaktan ve tecavüzden sabıkalı paw bilmem ne adlı derneğin at hırsızı kılıklı başkanı ve rantçıları para için her şeyi yapar. bu nedenle son zamanlardaki olayların failini bulmak için bunlar devlet tarafından sorgulanmalı. havrita ise zararsız bir uygulama. köpekleri hedef göstermiyor, o bölgeden geçeceklerin ölmemesi/yaralanmaması için uğraşıyor.

  • 17 ağustos 1999

    (bkz: istanbul depremini kaçak göçmenlerle yaşamak)

    normal zamanlarda bile çocukların, kadınların videolarını çeken milyonlarca sapık kaçak göçmenle yaşanacak bir deprem büyük trajedilere neden olacak. tecavüzün, kafa kesmenin, sübyancılığın ve yağmanın normal karşılandığı bataklıklardan gelen kaçak göçmenler acilen ülkemizden gönderilmelidir. sırf bu korkutucu senaryodan dolayı eşimi alıp istanbul dışına taşındım ama aklım hala istanbul’da kalan milyonlarca masum insanda. umarım deprem olmadan akp’den de, suriyelilerden de, sapık kaçak göçmenlerden de kurtuluruz.

  • ekonomik kriz görmemiş ekşicinin kriz var demesi

    siz aktrollere bakmayın, 2001 krizinde meyve sebze, ekmek ve diğer gıda ürünleri ytl karşılığı kuruşla satılıyordu. yine ytl hesabıyla 2001 krizdinde domates 25 kuruştu, kasa kasa alırdık. herkes evine şekeri, unu, her şeyi torba torba alırdı. muz kıtlığı hiç çekmedik. her şey boldu çünkü yaşadığımız halkın değil bankaların, siyasilerin kriziydi. şu an yaşadığımız iflas. devletin ve halkın iflası. ben böyle bir dönem hiç görmedim. savaşta olsak bu kadar batmazdık.

  • ukraynalı mülteci kadınlara şort yasağı

    özeti: kısa giyinmeyin, afganlar, pakistanlılar tecavüz edebilir demişler.

  • gülbin tosun'un mahra'nın annesine hakaret etmesi

    evladını feci şekilde kaybetmiş acılı bir anneye arsız sefil demek alçaklıktır.