oyokbuyoknevarya4
profili

  • burun ameliyatı olmayan kaldı mı sorunsalı

    sözlüğün düştüğü hale artık üzülemeyecek noktadayım.

    kızlarsoruyor'a çevirdiniz burayı, yazıklar olsun.

  • uyumsuz görünen ama birbirine yakışan yiyecekler

    vişne reçeli & lor peyniri

  • boşanma oranlarının artma sebepleri

    her şeyin ama her şeyin elimizin altında / avcumuzun içinde olması.

    akıllı telefonlar ve sosyal medya insanlar arası ilişkilerin tepesine bir balta gibi dalıp paramparça etti. evlilikleri de.
    her şeyi ama her şeyi sosyal medyaya ve oranın akışına göre yaşayan bir şeye evrildi insanlar. herhangi bir etkinliğe sadece story atmak için gidenler çıktı meydana mesela, ya da post atmak için mabadından etkinlik uyduranlar, çocuğunu meze edenler, her adımını paylaşanlar, like için savaşanlar, götünü yırtanlar... adeta bir mücadele dönüyor, savaş alanı misali herkes birbirini yiyor, feci bir tüketim çılgınlığı var.

    akıllı telefonlar ve sosyal medya, beyni hızlı ve kolay ulaşılabilir hazza bağımlı kıldı. 31 mi çekeceksin, aç ordan bi ünlümsü profili. canın mı sıkılıyor, reels izle. kafanı mı dağıtacaksın, kaydır, kaydır, kaydır, kaydır, kaydır... dakikalar, saatler geçsin böyle ve sen bundan asla rahatsızlık duyma.

    her şey, ama her şey o göt kadar ekranın içinde, göt kadar ekran için yaşanıyor.
    ve o göt kadar ekranda her şeye birkaç dokunuşla ulaşabiliyorsun. beyin de bunu istiyor işte, hemen o hazzı yaşamak. bunun esiri olan insanlar da, sahip olduklarının kıymetini bilmiyor. kaybettiğinde anlıyor, o zaman da bir çok şey için çok geç kalınmış oluyor.

  • içimde suwen var

    ben artık bu tarz reklam girişimlerinin özellikle infial yaratması, markanın adının daha çok duyurulması ve akıllarda yer etmesi için yapıldığını düşünüyorum.
    iç çamaşırının görünmediği bir iç çamaşırı reklamının başka bir açıklaması olamaz çünkü.