la hadi la4
profili

  • türk malı olup kaliteli olan ürün

    türk beyaz eşya sanayi genel olarak ortalama üstü kaliteye sahiptir. arçelik globalde pazarın en güçlü oyuncularından biridir hatta arçelik için türkiye satışlarının çok ehemmiyetinin olmadığını bile söylemek mümkün.

    not: profilo artık türk markası değildir. bsh çatısı altında çerkezköy'de bosch ve siemens ile birlikte üretilen bir alman markasıdır.

  • 17 temmuz 2022 türkiye sırbistan voleybol maçı

    4 büyük futbol takımında forma giyen bir oyuncunun aldığı maaşı bu kızlara verin onlar da reklam filmlerinde oynamak zorunda kalmasınlar. bu kızlar geçen yıldan beri ara vermeden doğru düzgün tatil yapmadan idman yapıyor maç oynuyor ömer bayram'ın kazandığı paranın 10'da 1'ini kazanmıyorlardır muhtemelen. makyajın sultanlarıymış, bu kızlar yirmi yıldır çoğu turnuvada ilk 5'te. milyon eurolar kazanan, prim az verildi diye milli takım kampını birbirine katan, kampta arkadaşına silah çeken aslanlar ne yapıyor?
    edit:noktalama

  • okan buruk

    kendisini torrent ile kıyaslayanlara gülüyorum sadece. okan'ın gördüğü soyunma odaları kadar torrent'in messi'yi sahte dokuz oynatmışlığı var. okan buruk'u torrent'e yardımcı olarak getirmek varken tutup birinci adam yapmak saçmalık. neymiş şampiyon olmuş. o zaman hamza hocayı getirelip adam orada burada sürünüyordu en son. kim takar avrupa'nın 19. liginde kupa almayı. (evet bizim saf taraftar takar). bizim yabancı kulüpleri yenme misyonumuza geri dönmemiz gerekiyor. avrupa'da başarı elde etmemiz gerekiyor. bunu torrent sağlar demiyorum ama okan hiç sağlayamaz. okan'ın başakşehir'de oynattığı futbol ortada, hiçbir yönetici, taraftar da açıp maçları izlemiyor. bu adamın nasıl bir oyun felsefesi var, nasıl bir antrenman sistemi var, nasıl bir ekibi var bilen yok. okan başakşehir'e oynattığı futbolu gelsin galatasaray'a oynatsın bakalım adamı tefe koyarlar. torrent'in en azından flamengo ve nyc'ye oynattığı hücum futbolunun bir felsefesi ve altyapısı var. düzgün bir ortasaha ve bitirici bir forvet ile bu işi çözülebilirdi. popülist bir şekilde torrent'i kovuyorsan da o zaman madem çöpe atılacak parası var bu takımın adam gibi bir teknik direktör getireceksiniz. okanmış peh.

  • domenec torrent

    türkiye ligi avrupa'nın 20. ligi artık. galatasaray'ın kasasındaysa 5 kuruş para yok deniyor. başkan adaylarıyla adı geçen teknik direktör isimleriyse rudi garcia, bielsa falan. rudi garcia lyon'dayken 3.5 milyon euro maaş alıyormuş, bielsa geçen yıl fenere gelmek için 5.5 milyon euro maaş talebinde bulunduğu söylenmişti. elin oğlunu zengin etmekte galatasaray kulübün üstüne yok. 6 ay sonra kovacağımız adamlar için bu paralar verilecek muhtemelen, al ben yemedim kardeş sen ye denilecek. üstüne bir de torrent'in, ekibinin ve sensibile'nin tazminatları ödenecek.

    bun ne gerek var anlamıyorum. torrent şu an için getirebileceğin en donanımlı, tecrübeli ve en maliyeti düşük yabancı hoca ve üstelik sözleşmesi de var hali hazırda. türk hocalar konusuna ise girmeye dahi gerek yok. torrent ile kıyaslanabilecek türk hoca bulabiliyorsak hemen getirelim zaten. torrent ve ekibi gelebilecek bütün yerli hocalardan çok daha kalifiye. hatta kendisini çıkar ekibi bile sadece daha kalifiye.

    işin kısası teknik direktöre para bayılıncaya kadar düzgün bir iki yönlü orta saha ve kiralıktan dönen oyuncularla bu takım gayet toparlanır zaten.