reynard3
profili

  • survivor 2022 all-star

    oyuna daha çok etki eden hikmetin oyundan kaçması ademe küpü fırlatması hakkında tek söz edilmedi konseyde sadece ayşe ağladı tartışması ve oylama.

    acun zaten yok. esatta yok sanırım. ikisi de olmayınca özellikle gönüllülerdeki çakalları murat idare edemiyor. survivor saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde ilerliyor.

  • survivor 2022 all-star

    adem ve merve'nin barış yazmaması tamamen üç vakte kadar barışın survivor ömrü sona erdiğinde mirasına konmaya çalışan hayırlı! evlat tavrı.

    strateji dehası ayşe'ye üzülsem mi yoksa aman be ne halin varsa gör mü desem bilemiyorum. takım değişince ayşe, gökhan elenmeden adem barış grubunu daha güçlü ve kalabalık görüp hemen o tarafa yanladı. biraz kendini sağlama alabilseydi başlayacaktı mervişş adiişş bariiiş (buna olmuyo) falan demeye ama umduğunu bulamadı. gördük ki merve adem barışın ilk yazacakları kişi ayşe.

    sema ile sudenin arası iyi, anılda onlarla iyi, batuhan'da orada. ayse sudeyi yemeye çalıştı ama beceremedi. ve şimdi lönk diye ortada kaldı. yakında bu takımda yalnızım diye ağlamaya başlar.

  • survivor 2022 all-star

    atakan'ın oğlunun resimlerini gördüm masallah çok tatli bi çocuk. allah uzun ömür versin. atakanin her kazandığında kolundaki aslan dövmesini göstererek aslan diye oğluna hediye etmesini soyadının arslan olduğunu fark edene kadar çok önemsememiştim üstüne bir de ilk isim olarak leon koymuşlar. çocuğun adı leon aslan arslan…

    bu anne ve babaların kendi egolarını tatmin ederken çocuklarına ömür boyu yük olabilecek isim koymalarını hiç anlamıyorum.