ellerim bombos2
profili

  • 17 eylül 2022 emekli polis babamın kaybolması

    babanız bulundu. mutlu haber.
    ama üzücü kısım maalesef babanız bir casusmuş. çünkü kendisi mit tarafından bulunmuş ve tutuklanmış.

    görsel
    görsel

    bir başka kaynak. detaylı olanından!

    başlık sahibi okan albayrak da konuya dahil olmuş ve tivit atmaya başlamış.
    ortalık karışacak. vaziyet alın.
    oğul casus okan'a ait adres:
    https://twitter.com/okanalbayraks

    görsel

    görsel

    odatv'den rafael sadi'nin yorumu:
    https://www.odatv4.com/…-yiyeni-karistirma-58469317

    bugün türk basını ile birlikte odatv’de de 7 mossad ajanının mıt operasyonu ile tutuklandığı yazıldı.

    mossad ajanları iddia edildiği üzere şu şekildeydi:

    mossad’ın kalitesine ne oldu demeden geçemezsiniz.

    numunelik bir israilli ismi yok. bir arkadaşımla konuşurken bana dedi ki bunlar yakalandıysa

    mossad ajanı değillerdir dedi. neden dedim. "mossad ajanları yakalanmaz" dedi. "bir tanesi yakalandı onu da suriye’de idam ettiler. ondan sonra bizim ajanlar ortalıkta dolaşmıyorlar" dedi. yok konuştuğum arkada devlet memuru filan değil. markette yumurta reyonunda yumurta diziyor. her israilli az bir şey mossad ajanıdır ya . işte onun gibi bir şey.

    israil basını konu hakkındaki haberi odatv ve sabah gazetesinden alarak yayınlamış. dış işleri bakanlığı konu hakkında haberimiz yok dedi.

    peki bu beyefendiler mossad ajanı olsalar mossad bizim elemanlardır diyecek miydi? vallah billah bir şey demeyecekti. demeyecekti de mit ile mossad ortak değiller miydi. birlikte istihbari işbirliği içinde değiller miydi ki. yani saygıdeğer cumhurbaşkanımız öyle demişti. iran hücrelerinin istanbul’daki operasyonunu birlikte başarmamışlar mıydı. ve daha bir çok başka operasyonuda ki biz asla bilemeyeceğiz birlikte neler yapıldığını. bilmemek de daha iyidir.

    peki ne demeye bu türden haberler yapılıyor ki?

    öncelikle bu elemanlar mossad adına ücretli eleman olabilirler mi? tabii ki olabilirler. isimlerinden yahudi olmadıkları belli bir de filistinli araplar oldukları biliniyor.

    gazeteci dostum bunların hepsi abu mazen’in hesabına çalışıyor demişti. makuldür çünkü bu tür kiralık ajanların genel hedefi abu mazen rakibi olan hamas ve islami cihad örgütleridir ki bu bağlamda israil ile abu mazen’in müşterek düşmanı sınıfındadır bu örgütler.

    gelelim bu haberlerin yayınlanmasında diplomatik bir fayda sağlanabilir mi sorusuna?

    her şey olabilir mantığı ile aklıma gelen ilk mesele bir kaç hafta içinde israil başbakanı binyamin natanyahu’nun kısmet olursa cumhurbaşkanı erdoğan’ı ziyaret edebileceği ihtimaline.

    şayet türkiye diplomasisi natanyahu’yu böylesi bir haber ile sıkıştırıp "biz bunu unutalım siz de bize doğal gazı makul bir fiyat ile hatay’a kadar getirin" deme ihtimaline . doğal gaz israil devletinin babasının malı değildir. doğal gaz bunu çıkartan ticari şirket delek şirketinin malıdır ve bu şirket te gazı satmak için zaten can atıyor.

    mesele gazın yumurtalık hattına nasıl götürüleceğidir. hali hazırda italyan enı şirketi ile 6 milyar euro’ya boru hattı pazarlığı bitmiş olup siparişi de verilmiştir.

    ikinci bir boru hattı inşası tabii ki olasıdır ve tamamen mali ve matematik hesaplara dayalıdır.

    binyamin natanyahu bile buna kendi başına karar veremez. matematik hesap varsa bu yatırımım kimin yapacağının cevabı bulunur kuşkusuz. gerek delek şirketi gerekse ortakları parayı verip alan müşterinin gazı nereye satacağına karışacağını sanmıyorum. tabii ki genel ticari şartlar dahilindeki kurallar çerçevesinde.

    yani bu ajan konusunun da bu bağlamda kime ne faydası olmayacağını düşünmek daha makuldür.

    tabii ki sırası gelince her şey açığa çıkıyor. geçtiğimiz aylarda da benzer bir haber yayınlanmış 15 ajan yakalanmış ve bir kaç hafta içinde hepsi serbest bırakılmıştı.

    devlet işlerine akıl sır ermez.

    adam denizci uzun bir sefere çıkmış çıkarken evde iki bebek bırakmıştı.

    döndüğünde evde büyümüş iki çocuk ve eşi bildiği hanımın karnında bir bebek kucağında bir çocuk ve yerde de yoğurt yiyen bir başka bebek buldu.

    adam hepten şaşırdı. "hanım dedi ben gittiğimde 2 bebeğimiz vardı. ne bu hal" deyince, hanım da "bey "demiş, "bu ikisi vardı. bu kucağımdaki de sen giderken beni yüklü bırakmıştın. karnımdaki de sen mektup göndermiştin ondandır herhalde" deyince adam yerde yoğurt yiyene takılmış peki bu nedir demiş.

    "eeee sen de fazla oldun yoğurt yiyeni karıştırma" deyivermiş.

    hikaye rahmetli dostum ergün özçekiç hatırasıdır.

    anlayacağınız devlet işlerini fazla karıştırmamak lazım . vardır bir bildikleri.

    saygılar

    keyifle kalın

  • flört+söz+kına+nişan+nikah+düğün+balayı

    yok+yok+yok+yok+nikâh+yok+yok