agresif edward3
profili

  • levent pekcan'ın marvel ve dc ile dalga geçmesi

    haklı tespitlerdir. marvel çöplüktür. sinema kültürünü, senaryo geleneğini bitirmiştir. artık senaryoya gerek kalmadı. bir tane siktiri boktan bir yaratık yarat, yok uçan adam, yok kaçan adam, yarak kürek adam. al sana film.

    bir de bunu ayıla bayıla izleyen spastik nesilde birleşince. aslında bunlar hak ediyor. bu zekaya bu film. normal.

  • türk erkeğinin bayansılaşmaya başlaması

  • alınamayan borcu geri almanın yolları

    borç vermek teknik olarak zaten geri alınamayacak olan paradır. çünkü idaresi olmayan bir adam borç ister. sizden aldığı para ile işini halledip, para verme zamanı geldiğinde veremez. çünkü sizden aldığı para ile geçen ay açığı kapatmıştır. eğer size sizden aldığı parayı geri verirse tekrar borç almadan önceki duruma düşecektir. böylece aslında size ay sonu parayı geri verirse tekrar borç almak ya da nakit bulmak zorunda kalacaktır. bu yüzden borç vermek anlamsızdır. aslında onun da sizin de boşa zamanı harcanacaktır. minimum ödeme tutarı alınan borç sıkıntıları gidermeyecektir. kredi kartının minimum ödeme tutarını ödediğinizi düşünün. ödemezseniz banka size işlem yapacak. ödersenizde, sadece o ayı geçireceksiniz. aslında kapattığınız borç belki asıl tutarın yüzde 10’u bile olmayacaktır.

    o yüzden borç verdiğiniz adamdan ya bir süre rahata ermesini bekleyeceksiniz. ya da hiç vermeyeceksiniz. 1 ay sonra size o borcu geri ödemesi yapılan istatistiklere göre imkansıza yakındır.