keynor1
profili

  • rusya'da buz tutan göle atlayıp kaybolan kadın

    bak bu sozlukte nerede ise ssg kadar eskiyim. sourtimes zamanlarindan beri yazarim. odtu arkadas grubunda ya bizim sedat sozluk diye bisi yapti cok iyi geyik donuyor diye yazmaya baslayan tayfadanim.
    bu kadar surede 1 kere bile kufur yazmadim. 1 kere bile argo yazmadim. binlerce insan okuyor,yaslisi genci, colugu cocugu, kadini erkegi, dogru duzgun birseyler yazayim, fikrimi, bilgimi paylasayim diye kullandim sozlugu. saygisiz bir kelime bile etmedim.
    ama ilk defa bu prensibimden vaz gececegim. senin dogal secilim diyen ,darwin odulu diyen dilini sikeyim oldu mu pezeveng cocugu, senin cahil , bilgisiz, bir o kadar da bir boka yaramaz beynini sikeyim beynine kodugumun saklabani, sokak serserisi seni. dogal secilim diyorlar it oglu it, gelmis saka yapiyor got kafali, yok atlamis gebermis vs vs dalga geciyor beyin kivrimi olmayan primatlar. sizin ben taaa o nefes israfi olan akcigerlerinizi sikeyim emi. ne o irki bilirsin, ne oranin kulturunu bilirsin, ne cografya tarih bilirsin, ceviz kadar beyninle gelir burada , kendi gelenegini, dini inancini yerine getiren bir kadincagizin, bir anlik dalginlik ve dusuncesizlik sonucu akintiyi hesaplayamayip , ailesinin gozleri onunde hayatini kaybetmesi ile dalga gecersin. senin var ya ben, o klavyeye basan toynaklarini gotune sokmak lazim ama artik sozluk eski sozluk degil ne yazik ki. bak sinirim gecmedi. sana insan diyene, seni insan yerine koyani. senin harcadigin oksijene yazik lan. senin icin calisan ogretmene, devlet gorevlisine yazik . senin icin harcanan vergiye yazik lan. senin icin parlayan gunese bile yazik.