lemon salt3
profili

  • 22 şubat 2022 joe biden açıklamaları

    abd'yi sevmeyebilirsin anti emperyalist olabilirsin hepsine saygım varda 35 askerimizi yakın zamanda şehit eden ve tarihte en fazla türk öldüren rusların götünü yalamakta neyin nesi? bu kadar şefersiz rus yalakası ne zaman türedi. gidin bari putine bir blow job çekin beyler. adam kars , ardahanı istese stalin gibi bunlar çıkıp diyecek ki biden yüzünden ve verirler ha bunlar ülkeyi satar çok ciddi nalet okuduğumuz akplilerden de beter kafada bu rus hayranları.

    biden'in açıklamalara gelince adam rus bankalarından tut elit ailelere kadar yaptırım uygulayacağız demiş. bu adam demokratik bir ülke halkına hesap veriyor. moskovaya 2 atom sallarız diyecek hali yok. baltık ülkelerinde asker sayımızı çoğaltacağız diye eklemiş.

    işte demokratik ülke ile tek adam yönetimi ülke farkı. babasının malı gibi sallıyor putin gerekirse nükleer savaş çıkarırız diye. ulan dünya senin triplerini çekmek zorunda mı? bu kadar insanı korkutmaya ne hakkın var 2 karış toprak için. gelde bunu ekşici rus hastalarına anlat. fanatik kafalı adamın fanatik kafalı takipçileri olur.

  • nevzat kanlı

    trabzonlu olmak ikinci dünya savaşı sonrasında nazi olmak gibi birşey oldu memlekette. en fanatik , en rezil işlerde adları çıkıyor.

    artık trabzonlu olduğumu gizlemek zorunda kalıyorum bazı şerefsizler yüzünden. istanbul diyorum. ne yapayım bu kadar onursuz yaltakçı , biatçı ,onursuz , düşünme yetisi olmayan adam bir araya gelince onlardan farklı olduğunu kanıtlamak zor oluyor bir ön yargı oluşuyor insanlarda.

    birisi de demiş ki "aman yapmayın nick altını eşi dostu okur." okusunlar daha iyi olur . tanısınlar da bunu arasına mesafe koysunlar . yoksa bu zehirli yılanla arkadaşlık ettiğini bilmezler. toplumda tecrit edilmeli . bu ülkenin kurucusu mustafa kemal atatürk'e bile ne hakaretler etti soyadının tam tersi olan bu leş yaratık.

  • bir erkek ihanet eden kadını affeder mi

    uzun süredir beraber yaşıyorduk. çözemediğim ailevi sorunlar ve işime o süreçte fazla odaklanmam sebebiyle ilgisiz kalmıştım . bana çok alıştı benden kopamaz diye düşünmüş olabilirim belki de onu çantada keklik görmüştüm. güzel bir kızdı ama bana ihanet etmezdi yapmazdı onun tarzı değildi diye düşünmüştüm.

    bir gün 2 saat mesai yapacağını söyledi. bende tamam dedim. gelmesine yarım saat kala balıkları kızarttım , ona pasta aldım ve beklemeye başladım . geç kalırsa diye balıkları sıcak tutayım durumu nedir diye iş yerini aradım. müdürü telefonu açtı.

    *selamlar ben lemonsalt , nly'nin mesaisi bitti mi?

    +ne mesaisi bugün kimseye mesai yoktu.

    *öylemi peki tamam.

    dedim telefonu kapadım. 12 kere aradım cevap vermedi deliye dönmüştüm bir kaç dolap yumrukladım ama bir kadına zarar vermeyecek kadarda oto kontrolüm vardı. sonra açtı telefonu geldi ve buluştuk ve halen yalan söylemeye çalışıyordu ama sakinliğimi biraz kaybedince itiraf etti tabi. başkasıyla buluşmuş ona ilgi gösteren. "arkadaş" olarak oturup kek yemişler bir kafede. adam gel bende kal bile demiş itin çocuğu. bak halen sinirleniyorum.

    neyse belli ki kafada beni bitirmişti ama tabi ben halen onu kazanmaya çalışıyordum. hayatın ne kadar acımasız olduğundan onu kullanacaklarından gibi şeylerden bahsettim ama zırvalıyordum sanırım. götürdüm bir kız arkadaşının evine bıraktım o gece. . 1 gün sonra karar için tekrar buluştuk.

    o da harika görünüyordu bende . müthiş bir çift gibi bir restoranda oturduk ama aslında rte ile meral akşener kadar kopmuştuk. fakat ben kendimi hazırlamıştım kafayı koymuştum profesyonelce ve sakince bitirecektim ilişkiyi. böylece en az hasarla çıkacaktım. bağlanma olayı olmayacaktı.

    bu ilişkiyi bitiriyoruz eşyalarını müsait zamanda toplayıp bir arkadaşının yanına taşınırsın ama seni süre konusunda zorlamıyorum dedim. lütfen devam edelim kafam karışıktı dedi böyle gözlerini devire devire yaz dizilerine ki kızlar gibi. o ayrılmaya hazır değildi ama ben hazırdım. peki ben ne yaptım o kadar özür ve devam isteyince bir süre daha deneyelim dedim enayi gibi.

    sonunda o benden ayrıldı ve bu sefer çok kötü etkiledi beni. hayır o kek yediği hıyarla evlenmedi. dövmeci bir arkadaşla evlendi. bu süreçte beraber yaşarken onun için tartışığım devlet memuru tarafından hakaret sebebiyle mahkemeye verildim ve dava sürerken ayrıldık bu da başka bir hikaye. hikayenin sonunda

    kek yediği çocuktan bir halt olmadı.
    ben devlet memuruna hakaretten 6000 bin tl para cezası yedim
    devlet memuru bana ceza veren hakimle beraber fetöculuktan içeri girdi
    benim eski kız arkadaşım dövmeci ile evlendi

    böyle de abzürt ama gerçek bir hikaye. en son baktığımda intstagramına pariste idi ve tekti. hatırladığım kadarıyla da uzun süre önce ona aşk ilan eden arap asıllı bir fransız vardı. muhtemelen o çağardı. dövmeci nasıl izin verdi bilmiyorum ama muhtemelen dövmecide boynuzlandı şuanda..

    sonuç ve tanım: affetmeyin. affeden erkek kaybeder. o gün olmasa bile bir gün..