emmachen7
profili

  • 21 aralık 2023 prag charles üniversitesi saldırısı

    ulan orospu evladı kendini vuracaksan siktir git evinde vur geber. böyle olaylarda gerçekten çok sinirleniyorum. sosyal hayata adapte olamamış loser'lar giderlerken alakasız insanlardan intikam almak istiyorlar. %100 kötü niyet, saf kötülük... hiç deli meli diye bakamıyorum bu insanlara.

  • düğün yapmadan evlenmek

    yaptım. gelinlik de giymedim, yeşil bir elbise vardı üstümde. çekirdek ailelerimiz ve birkaç yakın arkadaşın olduğu bir nikah yaptık yaşadığım ülkede, türkiye'de de 30-40 kişilik bir yemek yedik boğaz'da gerçekten önem verdiğim insanlarla. keyifli, rahat bir süreçti. tavsiye ediyorum.

  • spagettiyi ikiye kırarak pişirmek

    gayet pratik bir yöntemdir, 300 gram makarna için kazan gibi tencere çıkarıp bir de iki saat spagettinin altının yumuşamasını mı bekleyeceğiz? kırdığında yine de gayet iyi bir uzunlukta oluyor ayrıca.

    italyanlar isterlerse bağırlarına taş basabilirler, benim için sorun yok.

  • 19 mayıs kostümünden rahatsız olan anne

    9 yaşındaki çocuk ne zamandan beri 19 mayıs kutluyor pardon? 23 nisan kutlar onlar.

    fake bir olay üstünden duyar gerçekleştirdiğini düşündüğüm şahıs.

    edit: iki arkadaş mesaj attı, etkinlik yaptırıyorlarmış. peki, orası öyle olsun. yine de bu kişinin kelime seçimi ve diğer tweetlerindeki sloganvari sosyal mesajı bana olayın fake olduğunu düşündürüyor, kimse kusura bakmasın.

  • evlilikte eğitim farkı problem olur mu

    eğitim farkı o kadar değil de, vizyon ve görgü farkı büyük problem olur asıl. denk olduğunuz insanlarla evlenin.

  • kadın erkek ilişkilerinin güncel sorunu

    oyun oynuyorlar ve samimiyetsizler. satranç oynar gibi, olacakları hesaplayarak yaşıyorlar ilişkilerini. koca koca insanlar "o şöyle dediği için ben böyle yaptım, böyle yaparsa şöyle yapacağım; şöyle yaparsa öyle yapacağım. bilmem nereden engelledim ama daha görmedi, görünce bakalım ne yapacak?" falan gibi garip triplere giriyorlar, inanılır gibi değil.

    sanırım tam olarak güvenememek bunun sebebi.

  • internetin nazi sempatizanı dolu olması

    (bkz: tespit gibi tespit)

    maalesef var böyle bir durum, benim de dikkatimi çekiyor uzun zamandır. bu kitlenin ortak özelliği "büyük resmi görmeleri", komplo teorilerine ilgi duymaları, antisemitik ve geri zekalı olmalarıdır. internette kalmalarını umuyorum ama ben bu yıl eylül ayında türkiye'de bildiğin swastikalı t-shirt giymiş kız gördüm, saçı rastalı falan. çüş demiştim.