sumunu4
profili

  • danimarka başbakanı'nın yarattığı infial

    ya gerçekten derdinizi sikeyim ama artık. çok kıskandım len.

  • aşçının 27 bin tl öğretmenin 18 bin tl alması

    okulumun md yrd sı 13 bin. hizmetli 21 bin aldı. söyleyeceklerim bu kadar. uzman öğrt (ben) 17 aldım
    gelen mesajlardan sonra bir not: değerli arkadaşlar, ben hizmetliler neden bu kadar alıyor demedim. tabii ki alsınlar. fazlasını alsın herkes.
    öğretmenler neden bu kadar az maaş alıyor da demedim.
    bir kurumda hizmetli (bu ifadeyi aşağılama olarak alan net aptaldır) ya da şoför, bahçevan, her ne ise kurumu yöneten birinden fazla maaş alırsa bu bir sorundur.
    ama onlar bedenleriyle çalışıyorlar diyen üstün zekalılar var bir de. enteresan tabi. valilikte temizlik yapan validen fazla almalı demek.
    son olarak sizin şu kadar tatiliniz var diye bık bık yapan tayfa var. onlara da cevabım:evet 1 eylüle kadar tatildeyiz. aydında oturuyorum yarın denize gidecem.
    şimdi şu kadar okudum, on yılın üzerinde doğu hizmeti yaptım konusuna da hiç girmeyeyim.
    benim şahsi olarak bir sıkıntım yok. bu hizmeti yaptım devlete ve öğrencilerime. devlet de hizmetim karşılığı paramı verdi. şu an 5 milyonluk evde oturuyorum. 1 milyon eden arabam da var. (zamanında almışız yani).
    her neyse herkese kalbi kadar güzellik diliyorum.

  • lise mezunu olmayan oy kullanmasın

    görüp arttırmak istiyorum. linç yemeyeceksem lisans diyorum

  • kadınların coin piyasasına girmemesi

    birikimimiz 100 ise. bunun 90 ını hanımın hesabına verdim yıllar içinde. kendisi 1+1 ev aldı altın aldı. arabayı değiştirmek için beni zorladı. bana kalan 10 birim ile yok borsa yok kripto yok kaldıraçlı işlemler derken oynaya oynaya sikim kaldı geriye. şimdi akıllılık yapın ve o parayı kadınlara bırakın.