piruupakk8
profili

  • ali erbaş'ın kızının arabası için şiir yazması

    din bu ülkenin ilerlemesinde ve gelişmesinin önündeki engeldir. bu gibi kımıl zararlısı tipler din sömürüsüyle, vatandaşın vergileriyle krallar gibi hayat yaşıyor. tarikatlere, cemaatlere aktarılan paralar, imamlara verilen maaşlar eğitime ve doğru yatırımlara aktarılsaydı hangi noktada olurduk acaba.

  • istanbul için son çağrı

    çok sıradan bir film olmuş. ilgi çekici öğeler new york ve kıvanç tatlıtuğ-beren saat. konu bayık , akış fena değil, sonu tahmin edilebilir.
    ayrıca kıvanç tatlıtuğ ve beren saat estetikle birlikte belirli yüz ifadelerinden çıkamıyorlar. bu filmin hemen öncesinde ya da sonrasında açın bir aşkı memnu bölümü izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. 14-15 yıl önceki oyunculukları, ifadeleri çok daha iyi.

    edit : imla

  • 3 ağustos 2023 adana demirspor cfr cluj maçı

    helal olsun.
    bizim anamız ağladı zalgirisi eleyeceğiz diye uefa sıralamasında 131. olan takım.
    cluj ise galatasaray’ın üstünde 55. sırada uefa sıralamasında.
    adana demirspor’a tebrikler, gruplara kalırlar umarım.

    not : gs

  • asgari ücretin 7 bin 500 tl olması gerekliliği

    bu yapıldıktan 6 ay sonra yoksulluk sınırı 25.000 tl’ye çıkar , bu sefer başlık açılır asgari ücret 11.000 tl olmalı diye.
    bunu böyle çözemezsin. bu döngüden çıkaracak ekonomik politika lazım , o da mevcut düzenle imkansız.

  • devlet bahçeli'nin halktan sabır istemesi

    sabır mabır yok.

    99 depremi ve 2001 krizi nasıl ecevit döneminin sonu olduysa, covid-19 ve rus-ukrayna savaşı sonuçları da tayyip'in sonu olacak. geç bile kalındı, fetö sonrası gitmeliydi zaten.

  • millet ittifakının 2023 cb adayı kim olmalı

    çok net mansur yavaş olmalıdır diye düşünüyorum.

    devamında parlamenter sisteme geçilince başbakan da meral akşener olmalı.

    edit: @cicolata isteği üzerine anket

  • arda turan

    arda futbolu 2018 yazında bıraktı. yani 31 yaşındayken. 2008 avrupa şampiyonasının genç yıldızlarından biriydi, diğeri luka modric’ti. modric 36 yaşında , real madridle her kulvarda maça çıkıyor, yeri doldurulamadı.
    arda küme düşme hattındaki galatasaray’da sonradan oyuna girebilecek seviyede bile değil.

    not : gs

  • türkiye'de gençlerin çalışmak istememesi

    mevcut iktidar sayesinde yaşanılan durum. gençler çalışarak ev , araba vs alınamayacağının farkında. büyüklerinden ellerine geçen parayla iddia oynayıp, bitcoin / altcoin al-sat yapıp, döviz , altın vs al sat yapıp para kazanmaya çalışıyorlar. iş arasalar maaşlar düşük, her yer suriyeli vs dolmuş.
    ülkede öyle bir durum oluştu ki hem işsizlik var , hem de çalışacak adam bulunamıyor. teşekkürler reis, sayende gençlik bitik durumda.