fenerlijackal2
profili

  • mert müldür

    2 yıl önce alınmış olsaydı, tek kelime etmezdim mert müldür transferi için. 2 yıl önce alınabilecek en iyi yerli beki bırakın, avrupa'da en yüksek potansiyelli genç beklerden birisiydi belki de. geçen sezonu sakat geçirdi. sezon başı kampı yaptı bu yıl. bakalım neler olacak. henüz 24 yaşında. sakatlığı geçmişse ve 2 yıl önceki kafa yapısı değişmediyse müthiş bir transfer olabilir. dinamo gibi ve bir bekten beklenenenin çok üzerinde hücum aksiyonları olan bir oyuncu.

    niye aldık bunu diyenler ve cengiz transferini elestirenlerle artık futbol konuşmamalıyız. osayi bile bundan iyi yazanlar var. evet geri zekalı arkadaşım, osayi kayseri'nin avşar türklerinden olduğu için yerli statüsünde oynayabiliyor. biz de buna rağmen mert'i aldık. orta sahaya ndombele, bissouma, dominguez'den aşağısına burun kıvıran adamlar mert'i almasak orada ismail yüksek'in veya mert hakan'ın oynayacağının farkında değil. yönetim anlamıyor, başkan istifa filan değil mi süper zeka ergen kardeşlerim. sabır sabır sabır.

  • 4 kasım 2021 cska moskova fenerbahçe beko maçı

    deplasmandaki pana, real, oly maçları, içerdeki barca maçı... ahh ahhh... çok farklı yerlerde olabilirdik şu anda. kötü oynadığımız tek maç alba maçıydı. hakem trioları ve takımın özgüven eksikliği son topta giden 4 maça maloldu. djordevic beklediğimden daha iyi bir takım yaratmış görünüyor. bu sezondan pek de umutlu değildim açıkçası. umutluyum. hadi bakalım.

    cska deplasmanı klasiği zaten bu maç. takıma birşeyler oluyor bu salonda. rus taraftar da bıkmıştır bizden. "geldi yine amkoduklarım" diyorlardır kesin. hahahaha...