zodyakin gonulsuz peygamberi8
profili

  • çalışan kadının ev kadınını deli gibi kıskanması

    insan daima ait olmadığı bahçede yeşillenmeye can atıyor. ev hanımları da çalışan kadınlara imreniyor..kocişkoları çok zengin değilse, bu koşullarda tek maaşla geçinemediklerinde, yaptıkları iş görünmeyip ne yapıyorsun sanki sabahtan akşama kadar evdesin lafını duyduklarında hayatları ve seçimleri yeşilçam film şeridi gibi geçiyordur gözlerinin önünden.

  • evlenmek istediğim kızın talepleri

    sevr antlaşmasına modern bir soluk getirmiş kızımızdır.

  • evli insanların mutsuz olması

    gözümüzü karşı cephenin mutsuzluğuna dikip, onlar mutsuz oldukça sanki biz mutlu oluyormuşçasına yaşıyoruz.

    bekarlar evlilere bakıyor. zoraki yürütülen birliktelikleri, paylaşımın sıfırlanmasını, günde yirmi kelimeyi aşmayan diyalogları, evlendirme dairesi yerine ticaret sicilinde tescil edilen bir evlilikmişçesine mal mülk edinme hırslarını görüyor. diyor ki ya ne kadar mutsuzlar.

    evliler bekarlara bakıyor. yalnız yenilen yemekleri, çocuksuz evleri, arkadaş ortamlarında bininci kez anlatabileceği kreş seçme anısı olmadığı için yaşanan soyutlanmaları, her şeyle tek başına mücadele etmeleri görüyor. diyor ki ya iyi ki evliyim, evde en azından bir nefes var.

    herkes mutluluğunu karşıya bakarak değil kendi içine bakarak bulursa, belki o gün, şirinleri bile görebiliriz arkadaşlar.

  • bugüne kadar yaşanmış hayatın tek kelimelik özeti

    tekamül.

  • çocukluğunu hatırlatan bir görsel bırak

    görsel

  • 35 yaşında hala evlenebileceğini zanneden kadın

    ne büyük bir hayal dünyası..oysa ki yanmaz kefenini, seccadesini ve tesbihini alıp köşesine çekilmeli ve önündeki gelmesi mutlak o yarına hazırlanmalı değil mi?

    yahu gerizekalılar, zaman dediğimiz hadise lineer cebirle açıklanacak bir hadise değildir.herkesin zamanı farklıdır, kimi on sekizinde evlenir, kimi ellisinde, kimi hiç evlenmez,kimi kan kusar, kimi çok mutlu olur.

    böyle başlıklarla içinizde uyanan “ulan acaba geç mi kaldım” hissini hemen uzaklaştırın canım kadınlar, hayat yakalanan yerden çoğalır.

  • 8499 tl'lik parfüm için boşanma aşamasına gelmek

    kafanın bulanması uzatılan şeyi koklamaktan değil, hedef dışında her şeye kör olmaktan olmuş olabilir..parmaktaki yüzük detayına kadar hatırlıyorsa abimiz, kendisine geçmiş olsun diyor, eşine sabırlar diliyoruz..

  • kişisel cehennemini nasıl tanımlarsın

    belirsizlik hali fena bir cehennem tasviridir.