aksi seytan3
profili

  • a101'de yoğurtların içinde gezinen kedi tartışması

    kedi o kadından temiz diyenler kaç sokak kedisini veterinere götürüp, iç dış parazit yaptırdıktan sonra hemen hepsinin dışkısından ve tüylerinden dökülen iç ve dış parazitlere şahit oldular acaba?
    bu ülkede hayvanseverlik adı arkasına saklanan çok ciddi bir ruh hastalığı salgını var.
    kedinin soğuk dolabı içinde oluşunu da savunmazsın ayrıca be? hangi medeni aklı başında ülkede, ne gerekçeyle lazım olmuş? 0-4 derece orası, donsun istemek nasıl bir hayvanseverliktir ya sabır yahu!
    edit: kedi ordan oraya zıplarken ambalajları da çok rahat çalışanların göremeyeceği(umursamayacağı?) şekilde deler ayrıca. her gün yenisiyle karşılaştığımız, marketlerdeki gıda bozulması rezilliklerine yenisi eklenmiş olur.

  • antalya'da kasiyer bayana yumruk

    kendini bilmezin biri kadın kasiyere yumruk atıyor ve buna yayın yasağı getiriliyor. sebep?
    sizin adalet anlayışınıza tüküreyim...

  • 9 ekim 2021 tamer karadağlı'nın tripleri

    kadın sahneye çıkıp orda kendisini ödülle bekleyenleri sahne dekoru misali bi selam bile vermeden pas geçip mikrofona yapışıyor ve içinde bol “o yüzden”li, ıııı lı, yersiz laf çarpmalı ve komik olmayan espirili up uzun konuşmasına başlıyor. bi de kim verdi ödülü diye üste çıkmaya çalışmış. önce bi ödül nasıl alınır öğren. tamer karadağlı az bile yapmış bence.
    edit: hele güçlü rakiplerim yoktu diye sözde film sektöründe kadın baş rol karakterler yaratılmamasına laf çarptığını zannederken diğer kadın adayları ezmesi tam bir fiyaskoydu kadının. yani bu eleştiriyi diğerlerini gömmeden de yapabilirsin bacım. bi de erkek rolü yazın bana diyor bak bak iddialara. yazsınlar da bi de orda eziklen kadınım diye vermediler diyip. böyle salak saçma işler yapıyorsunuz, ondan sonra faturası ciddi, doğru dürüst kadın hakları savunucularına da yazılıyor ona üzülüyorum.
    tamer karadağlı’nın triplerini de ödülü verememiş olmasının gerginliğine bağlıyorum. çünkü ödülü verse kenara çekilecek ama veremeyince bi arada uzatayım da(ki öyle yaptı) olması gerektiği gibi konuşmasına öyle devam etsin, ben de çekilip gidim kadrajdan derdinde. (basın da fotoğraf ve video çekiyor sonuçta, ee bu kadın niye bu mikrofon önünde boş boş?) adamın vücut dili bunu gösteriyor bariz.