kuvaterner9
profili

  • ebrar karakurt'un mekanda taşkınlık çıkartması

    bak sen alkollü mekanmış da olur öyle şeylermiş özel hayatıymış bilmem neymiş hahaha ulan bu rezilliği de normalleştirmezsiniz. kendinizden olmasaydı şu an burada sayfalarca nefret kusuyordunuz.

  • 23 şubat 2024 icardi'nin pfdk'ya sevki

    başlık sahibi holigan belli ki gündem takip etmiyor, yayıncı kuruluş sonunda baskıya dayanamayıp kabak gibi hd görüntüyü servis etti. tabi lan koca koca adamlar telefon görüntüsü ile karar verecekti öyle mi? emin olun dün galatasaray prag’ı eleseydi bu olay sümen altı edilecekti.

    edit: kaçmış.

  • counter-strike map'i olabilecek mekanlar

    de_külliye

  • profesör kabus skandalı

    olayda dikkat çeken bir durum var hemen hemen hepsi zengin aile çocukları. heleki mal varlığını kızınızın üzerine geçirin tavsiyesi zaten olayı açıklar nitelikte. bu manipülasyonlarla çocuklar üzerinden davalar açılıp bu ailelerin mal varlıklarını tek varis olan bu çocuklar üzerinden ele geçirmek gibi bir plan sezdim. sanırım fetonun yine akıllara durgunluk veren finansman sağlamak amacıyla yaptığı oyunlardan biri. adamlar rahat durmuyor yine teşkilatlanma çabalarındalar.

  • 5 temmuz 2023 peşpeşe vergi zamları

    az önce mtv zammına inanmayan akpli bir çalışanımızın gözüne haberi soktum. adam ısrarla onun ardında başka bir şey vardır, basın çarpıtır karalamak için dedi. gitti bir kaç yeri aradı yüzü mosmor geri geldi. üstüne de seneye mtv almazlar belki halkı düşünür onlar diyor, lan nasıl bunların beyinlerini yıkamışlar adam seneye mtv kalkar dedi ya la hahaah.

  • 6 şubat 2023 camilerden sela okunması

    sela değil mühendislik kurtarır insanları.

  • sol şeritte 120'den sonra yol vermek şart değildir

    sol şerit sürekli seyir halinde gidilebilecek bir şerit değildir, rezalet olan bunun gibi temel bir bilgiyi bilmeden, ehliyeti muhtemelen torpil ve rüşvetle almış olan şahısların bu olayı savunmasıdır. bu arada o şeritten araç uzaklaştırmak kadar kolay bir şey yok. son görüntüleri bariyerler olur.

  • enflasyon sadece devletin çözeceği bir sorun değil

    2022 yıl başı: enflasyonu bitireceğiz.
    mart ayı: yıl sonuna enflasyon tek haneye düşecektir
    mayıs ayı: enflasyon sadece devletin çözeceği sorun değil.

    biz mi çözelim a*k.

  • benzini benzinlik çalışanının doldurması

    iki gün sonra çakmak çakıp bir yerleri uçuran, onu geçtim karısını kızını o pompanın önüne yatırıp yakan psikopatların haberlerini okursunuz ya şu batıda her gördüğünüz şeyi bu ülkeye uyarlama çabanızdan vazgeçin.