maydanozsuz olsun1
profili

  • skechers ayakkabıların 6 ayda parçalanması

    yüzde yüz çözümünü anlatıyorum toplanın.

    uzun zaman önce cevahir boyner avm'den taban yastığı çok rahat olan çalışırken giymek için siyah renk bir skechers aldım. yanlış hatırlamıyorsam 500 küsür lira ödemiştim.

    aradan 6 ay kadar geçti, rengi resmen soldu, tabandaki o yumuşak yastık yol oldu parçalanmaya başladı. topuğun arka kısmı iç taraftan yırtılmaya başladı. sadece iş yerinde yani büroda giydim ve bu anormal bir durumdu. boynere gidip durumu anlattım faturasını gösterdim incelemeye yolladılar. ilk incelemeden kullanıcı hatası diye geri geldi. sonra ikinci ve üçüncü kez de incelemeye yolladım yine reddedildi kullanıcı hatası denildi.

    bu arada acaba boyner'de mi sıkıntı var diye bir skechers mağazasına danıştım onlar da genelde reddedildiğini söyledi.

    üçüncü redden sonra ayakkabıları kutusuyla ve faturasıyla alıp bulunduğum ilçenin kaymakamlık binasındaki tüketici hakları ve hakem heyetine gittim. durumu anlattım bir form verdiler doldurmamı istediler. formu kısa cümlelerle doldurmayın detaylı bir şekilde güzelce doldurun. sonra bu formla beraber ayakkabılar bilirkişi tarafından incelenmek üzere alındı. bir hafta sonra aradılar gelip ayakkabıları alın diye gittim aldım. bilirkişi inceleyip rapor yazıp ürünü geri veriyor sonra karar size posta yoluyla iletiliyor.

    aradan 2-3 ay kadar geçti, postacı kapıyı çaldı tüketici hakem heyetinden yazı gelmiş. paramın bana iade edilmesine karar verilmiş. o yazıyla boynere gittim ve anında nakit olarak paramı iade ettiler.

    üşenmeyin uğraşın halkınızı arayın. para kolay kazanılmıyor hakkınızı arayın.