profunhocasi6
profili

  • zeytinyağlı omlet vs tereyağlı omlet

    şöyle egeliyim böyle egeliyim zeytinyağsız yiyemem amman diyen şuursuzlara bakmayın, onlar ya gerçek zeytinyağı görmemişler yada egeli değillerdir.

    bir marmaris egelisi olarak yumurtaları zeytinyağına bulayıp ziyan etmeyin, yağın kokusu bastırır, yumurta tadı bırakmaz, efendice tereyağında pişirin yeyin.

    tereyağında efendice yumurta yapmakta cesaret ister, yayılmış hayvan sütünden üretilen doğal, gerçek, öz, hakiki, katkısız, orjinal tereyağının kilosu 380 lira olmuş.

  • şu ana kadar en az 6 ay ikamet edilen iller

    yazın lan yazın marmaris, antalya yazın, kimin ne işine yarayacaksa bu kutsal bilgi artık...

    marmaris' i il yaptım ya te allam ya hiç uyaran da yok. marmaris il değildir, muğla iline bağlı bir ilçedir diyerek bilgimizin kutsallığına artı değer katalım.

  • 0.64 kredileri tekrar değerlendirilsin kampanyası

    hani lan o zamanlar fuları boynunuza atarken " 10 yıl 15 yıl kridi birci idimik yirini dinyiyi gizirim " diyordunuz amk ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye...

    editeyşın: ben de 0.64' ten çeken güruhtanım. başlığı hortlatan suser, yalan yanlış bilgilerle acıtasyon yaparak ne yapmaktadır, nereye varmak istemektedir tam bir muamma.

    0.64 faizle konut kredisi satılmaya başladığı zaman, türkiye' yi geç wuhan/çin de bile salgının s' si yoktu. iki, üç, beş ev alanlar şeklinde sallamasyonlara da gerek yok. 0,64 faizle konut kredisi almanın kısıtlamaları vardı.

    aynı dönemlerde 0,64' e yakın faiz oranı ile kredi satan özel bankalar da vardı, 0,69, 0,79, 0, 89 gibi. yamulmuyorsam en yüksek faizler o dönemlerde 1.2 civarındaydı.

    sözleşmeye göre miktarın azlığına çokluğuna bakmadan bir kaç ay ödeme yapılmaması durumunda eve çökmek için pusuda bekleyen banka, az çok demeyecek boş geçmeyecek sattığı kredileri taksit taksit geri alacak.

  • 8 ağustos 2023 aşırı kaliteli ufo görüntüsü

    aynı dörtlüyü antalya semalarında yakalamıştım, uzaylılarla başım belaya girmesin diye korkudan kendilerini ifşa edememiştim :) çok hızlı hareket eden, aniden olduğu yerde 90 derece farklı yöne dönebilen araçlar. ışık sistemleri çok farklı, çok uzak mesafede olmalarına rağmen ki 30 40 kilometre uzaktaki tübitak gözlem evinin olduğu dağların üzerinde geziyorlar ama şehrin üzerinde gibi görünüyorlar.

    parmak atlatma yöntemi ile yaptığım mesafe ölçmede, sol tarafa doğru ayrılıp 90 dereceye yakın açıyla bir kaç saniyede yukarı doğru çıkıp geri inen yaklaşık 12 kilometre kadar yükseliyor.

    allah inandırsın en büyük olanı durup şekil değiştirmeye başlayıp rengi masmavi olunca korkudan elim ayağım titredi fotoğraf çekmeyi bıraktım. herşey belki de 10 saniyede olup bitiyor. ehi ehi videoda bir şey görünmüyor yada ehi ehi videoda görüntü çok kötü diye eleştiriler haksız, 3 5 saniye çekecek kadar bile kameraya yakalanmayacak kadar hızlı ve yön değiştiriyorlar. aralıksız kırktan fazla çektiğim fotoğraflardan on tane temiz fotoğraf çıkmıyor. uzaylıların korkusundan falan bir şey sakladığım yok, olsa tükkan sizin.

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

  • erdem baş'ın 7500 dolara porsche cayenne alması

    oranın allah'ın da bir tuhaflık olduğunu gösterir.

    bizimki nedense bize hep ekonomik açıdan zor yaşamayı, şükretmeyi veriyor.

  • bütün kitapları okunası yazarlar

    muazzez ilmiye çığ

    dikkat edin sonunda ateyiss olmayın.

    muazzez hoca neredeyse tüm dini inanış ve ritüelleri sümerlere, babillilere, perslilere, mısırlılara bağlamış ama belgesiyle.