joke126
profili

  • 31 mart 2024 chp'nin 1. parti çıkması

    tarihi bir olaydır. bu olay chp'nin halkla birleşmesinin kanıtıdır. demek ki neymiş halkın adaylarını seçmek lazımmış. kılıçdar bu partiyi resmen bitirmiş. 20/25 yıllık bitik adamları vekil yaparak, yok gelecek yok deva partilerinin adayları vs. ne kadar boş olduğunu gördük! 6'lı masa falan da boş iş. chp tek başına yola devam edip, atatürk ilkeleri ile yoluna devam etmeli…

  • kılıçdaroğlu ihalara sihalara çomak sokuyor

    akp yalova milletvekili adayı ol da, sende kurtul biz de kurtulalım.

  • 9 nisan 2023 mustafa sarıgül'ün chp adayı olması

    chp erzincan'dan vekil çıkaramıyor. adamın memleketi, 1. sıradan koyulmuş, yeteneğin varsa, gel al vekilliği denmiş. sana chp listelerini teslim etsek, dolduramayacak insansın. ne güzel koymuşlar adamı işte. bunun karşılığı da türkiye geneli 100-200 bin oyunu chp'ye verecekler. kazan-kazan anlayışı var. boş konuşmada 1 numarasınız yemin ediyorum. her şeye eleştiri....

  • yavaş'ın anketlerde imamoğlu'nu açık ara sollaması

    anketler yanıltıcı. seçim dönemi 20 puan farkla girdi sayın yavaş ama kürsüde cevap veremeyince fark 3,5'a indi, zor kazandı. şimdi karşısında ülkenin son yıllardaki en büyük lideri var. özellikle de hitap bakımından rakiplerini kürsüde ezip geçiyor. zamanında muhalefet ankete güvenip akşener yerine ince'yi koydu. akp zaten başından beri ince'yi istediğinden seçim öncesi hep akşener'e fetocu, fonlanıyor diye saldırdı. muhalefette bu tuzağa düştü ve kaybetti. şimdi yine aynısı oluyor. 3/4 yıldır bir tane bana yavaş'a ciddi saldırı gösterin?? imamoğlu'nun balıkçıya kadar takip ediliyor. bu demektir ki akp rakip olarak yavaş'ı istiyor. sen ne yapacaksın? demek ki seçimi almak istiyorsan, bunları iki defa mağlup etmiş adamı aday göstereceksin. ki adamın karşısında binali yıldırım falan yoktu. bizzat erdoğan sahadaydı. asıl mansur yavaş tercihi seçimi riski götürebilir. çünkü seçim atmosferi bambaşka kardeşim.

  • uçağın kanadına tutunup yere çakılan afgan

    çaresizlik nedir bilmeyenler bu video üzerinden goygoy yapmasınlar. çaresizlik tam olarak budur!

    ne zaman bu sözü de söyleyince aklıma rahmetli dilek özçelik'in "görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" lafı aklıma gelir. bir kez daha mekanın cennet olsun dilek!

  • 2021 macaristan gp

    formula 1'den anlamayan şu tayfa cidden bıraksın bu sporu hem kendilerine yazık hem de zamanlarına. zaman çok kuvvetli bu hayatta! eğer fanatik gibi izleyecekseniz bırakın ama öğrenmek istiyorsanız gerçekten biraz bilen arkadaşlardan bir şeyler öğrenmeye bakın.

    gelelim sıralama turlarına, hamilton veya mercedes'ci hiç değilim ama resmen tokatladı adamlar. sonuna kadar hak ettiler.

    tartışılan engelleme olayına gelince. burada mallık tamamen red bull pit duvarına yazar. dikkatli izleyenler fark etmiştir ki hamilton pitten çıkar çıkmaz aracı 10 km hıza düşürerek verstappen'e yol vermeye çalışmış (kardeşim çık git biz hava koridoru yaratacağız gibisinden) ama verstappen ısrarla adamın kıçının dibinden ayrılmamıştır madem siz koridor yaratacaksınız ben de senin koridorundan faydalanacağım diye... şimdi ben izlerken dedim ki geçin şunları yoksa o tur atılmayacak belli bu yani, adam kendini kurtarır seni düşünmez! eşek yüküyle para alan red bull pit duvarı bunu görmüyor mu? adama fırsat verirsen seni dışarı atar. gayet kurallar dahilinde.

    formula 1 akıl oyunlarından ibarettir. biz bu yüzden sevmiyor muyuz bu sporu? ezbere hiç bir şey yok. red bull pit duvarı mercoların hızlı olduğunu görüp q2'de soft lastik'e boşuna mı geçti. tamamen kalkışa oynadı adamlar. yumuşak lastik her zaman kalkışta en iyisidir. mesela ben yarın verstappen'in kesinlikle bottas'ın ilk virajda önüne geçeceğine inanıyorum. taktik savaşları her zaman olacaktır bu sporda. bunu eleştirmek çok saçma.

    şu da şurada dursun:

    https://twitter.com/…tatus/1421556519838097409?s=20